reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
aerleda ja nie przyjmuje twojego focha heheheh, mam go totalnie gdzies!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez nie latam do laboratorium co miesiac a wiem heheheheheeheheheheheeheheheheheheeheheh
Trudnooooo, ja już Cię nie lubię! Ot co!!!!!!!!!!!!!

Na mojego nie działa nic poza stosunkiem :) ani robótki ręczne ani oral, nie doprowadzą go do szczytowania ;) taki typ z Niego nieczuły :P
To faktycznie nieczuły. A co bierze go na seks?

Jak się do niego pupą odwrócę w łóżku :) no i z rana, ale to większość tak ma facetów :) lubi jak się go dotyka jednak przez takie pieszczoty nie osiągnie punktu kulminacyjnego :)

Haha czyli lubi na pieska :-)

No wiesz często się w takim bądź razie odwracaj.
A może troszkę nie wiem pikanterii, jakaś perwersja?
Ja wczoraj ze swoim pogadałam, że jak mi się skończy @ to on mnie zwiąże do wyra, zasłoni mi oczy i robi ze mną co będzie chciał.

...kurde już powoli chcica mi wraca :-D

Najbardziej co go kręci to na jeźdźca :) ja nie bardzo lubię :)

więc pewnie gdybym zaczęła w taki sposób wiedziałby ,że coś knuję :D

ee u mnie chcicy nie ma, przy tabletkach to rzadko kiedy mam :) naprawdę już muszę mieć baaardzo długi post :)

reklama
Heh to tylko ja mam takie zboczonego faceta?
On jakkolwiek byśmy się nie ułożyli to lubi, chociaż najbardziej lubi wszelkie wariację pozycji od tyłu i jak jestem właśnie na jeźdźca.
Poza tym mój mnie bierze często z zaskoczenia ;p

Madzia a może spróbuj być niedostępna? Jak się będzie dobierał nie pozwól mu na macanki, tak ze dwa, trzy razy, może dłużej, to wiesz siłą Cię weźmie często :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry