reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jej. A ja właśnie musze się z wami podzielić wiadomością, że przed chwila dostałam @!!! Wredna wredna jeden dzień się spóźniła!! A już myślałam że się udało.. Ale cóż minął 7 cykl więc zgodnie z zaleceniem gin po @ idę na kontrolę czy to aby na pewno wszystko ze mną w porządku. Tak sobie myślę żeby przed wizytą zrobić jeszcze badania hormonalne, bo na ostatniej wizycie dostałam do zrobienia cyto, toxo oraz morfologie ale nic z badań hormonalnych czy tarczycy (szczerze to nie wiem czy jest jakaś różnica i czy to przypadkiem nie to samo) nie powinnam zrobić? Jeśli któraś mogła by mi pomóc i podpowiedzieć co jeszcze za ważne wyniki przydało by się zrobić żebym nie musiała jeszcze tego cyklu tracić na chodzenie po laboratoriach ;) No i ważne jest chyba w którym dniu cyklu się je robi zgadza się? Ehzzz taki tępak ze mnie..

hej dziewczyny.no wiec po waszych poradach zaczelam mierzyc temp.od wczoraj:-)wczoraj bylo 36,5 a dzisiaj rano 37,0.nie mam pojecia co to moze oznaczac.moze to normalne?mam takie dziwne uczucie,jakby mi brzuch mial eksplodowac,jak balon,i takie uczucie niby mdlosci ale nie mdlosci,takie dziwne:-/

Ewika kochanie, nie wiem czy gin da Ci skierowanie na hormonalne, bo to jest już w kompetencji endokrynologa.

A mnie kuuuuuutwa odprawili z kwitkiem!! Do laboratorium przyjmują od 7 do 10 rano! Ehh...... znowu czekam. :wściekła/y:

Amalfi ale ja też jestem non stop zmęczona, tylko się nie kłócę ze swoim, my się wygłupiamy okropnie, a w ciąży nie jestem :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry