reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tak Szanowna Pani Ginekolog powiedziała, być może pękł tam gdzie nie powinien ? nie wiem.. nigdy się nie interesowałam faktem jak się zaciążyć. I przyznaje się,że to był mój błąd bo teraz muszę się starać zrozumieć te wszystkie pęcherzyki jajeczka ciałka żółte cykle i śluzy :D pewnie od tego powinnam zacząć zanim rozpoczęłam się przytulać.. jednak wtedy myślałam jak to robić,żeby się nie zaciążyć :)

reklama
Amalfi, pesymizm....optymizm oj tam oj tam czepiasz się!
Mój nie ma ze mną lekko, jestem dosłownie świrnięta ale jak on twierdzi przyzwyczaił się do moim wyskoków i nie robi to na nim wrażenia. Stwierdziłam, żeby faktycznie poczekał na okres ciąży, to wtedy zobaczymy czy taki chojrak.

Idę na badania!!!!

Ja to też mogłabym przechodzić wszystkie dolegliwości ciążowe byleby je mieć!!! :) Ja na razie jestem w 19dc i mi dzisiaj nagle temp spadła do 36.6... i nie wiem o co chodzi:eek:

Moj myśli, że za każdym razem jak się przytulamy to ja na pewno jestem płodna, a jak się pyta o temp, i ja mu mówię, że jest podwyższona, to on od razu, "do dzieła!!!", nie ważne, że podwyższona jest już któryś dzień...

Ostatnia edycja:
lillydelux no mowilam przeciez ze oni sa glabami heheheeheheheheh:-)
aerleda wracaj szybko po badaniach
magda tu sie dowiesz szybko, juz niedlugo bedziesz dawala lekcje innym heheheheheeeh, jak czegos nie wiesz, pytaj

Magda ja odstawilam bo mi szkodzily, wiec moze u Ciebie taki argument zadziala co. POozniej z czasem jak moj nie chcial sie inaczej zabezpieczac to mowi kurde zrobmy sobie dziecko.

Big.. ja taka jestem odkąd zaczęłam być dojrzała płciowo :) więc pewnie na takie swoje symptomy nie zwróciłabym uwagi :) chociaż od dłuższego czasu jak leci coś smutnego to ryczę :) albo łapiącego za serce np. ten program jak budują domy dla rodzin :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry