ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Neciuszka a co jeśli ktoś nie ma takich pieniędzy jak on sobie zażyczy??????? 

chore to jest!!!
Fionka dobrze, że już po wszystkim i jest OK! Teraz tylko czekaj grzecznie aż mały zechce wyjść :-)
POMOCY
Dziewczyny czy któraś z Was ma w swoim mieście taką jakąś bibliotekę, w której można by dostać książkę "dramowa interpretacja lektur szkolnych" dla klas 2! Bo to są 3 tomiki dla każdej klasy osobny! U mnie najbliżej jest w Katowicach to troszkę kawał drogi ode mnie i raczej wolałabym nie podróżować samochodem już w tak odległe miejsca... :/ nawet na necie do kupienia jej nie ma

chore to jest!!! Fionka dobrze, że już po wszystkim i jest OK! Teraz tylko czekaj grzecznie aż mały zechce wyjść :-)
POMOCY
Dziewczyny czy któraś z Was ma w swoim mieście taką jakąś bibliotekę, w której można by dostać książkę "dramowa interpretacja lektur szkolnych" dla klas 2! Bo to są 3 tomiki dla każdej klasy osobny! U mnie najbliżej jest w Katowicach to troszkę kawał drogi ode mnie i raczej wolałabym nie podróżować samochodem już w tak odległe miejsca... :/ nawet na necie do kupienia jej nie ma

głupiego maila z załącznikiem wysłać się nie da bo się załączyć nie chce tutaj to samo, ledwie mi się udaje odpisać i zamieścić to co napisałam do was