reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No u mnie w pedagogicznej i publicznej też doopa! Jedynie w Śląskiej ale to jest spory kawałek ode mnie! Ale jest szansa, że koleżanki siostra, która mieszka w akademiku w Katowicach mi ją wypożyczy i przeskanuje fragment, który jest mi potrzebny tylko, że ona dopiero jedzie do akademika we wtorek... :baffled: no ale trudno, lepiej w środę na ostatni moment niż po porodzie.

IWASKU my też mieliśmy niby imię! Oliwier było od początku i tak miało zostać a teraz mamy wątpliwości...

Fasolka zależy jaki... jeśli nie masz komody specjalnie do tego przystosowanej to najlepiej jak kupisz taki utwardzany, który nakłada się na łóżeczko i po sprawie... bo te komody pod przewijak mają takie specjalne obramowanie gdzie się go umieszcza...

A wygląda to mniej więcej tak:
Zobacz załącznik 420583Zobacz załącznik 420584

reklama
Ale mam lenia, a im bliżej tego śmisznego obiadu, tym więcej agresji mam w sobie. Oby tylko nikt nie poruszył żadnego kontrowersyjnego tematu, bo jestem gotowa zagryźć :-D

no ja nie mam takiej specjalnej komody, tylko taką zwykła z szufladami. Najwyżej kupię rzeczywiście ten na łóżeczko, a na komodzie ustawię sobie te wszystkie dziecięce gadżety

Ostatnia edycja:
Truskawica a gdzie pracujesz ze o 2:48 jestes w pracy??? ominełam gdzies jak pisałas?? jesli tak to przepraszam i prosze o powtórzenie:):)
Atan kochana co to sie działo z ta zgaga??:( biedulka... tez mam czesto zgage:/pomimo ze nie jestem w ciazy:(
pyscek stooo lat:*
zafasolkujęodzaraz mała w brzuszku sie cieszy ze moze was posluchac:)
Neciuszka wklejaj no ino zdjecia:):):)a pizza dobra była??:)
Fifka pakuj sie pakuj bo róznie to bywa lepiej byc wczesniej uszykowanym, bo tak na szybko to masakra:)
Jestem na stronie 5232 masakra jest 14 a wy od rana juz tyle napisałyscie:)
Magdalena ja tez nie lubie koledy:/
udało mi sie nadrobic...:) hehehe

ja juz cały dom wysprzatałam...a teraz mam straszna ochote na princesse kokosowa i coca cole..:p masakra chyba pojde do sklepu:) hehehe
przyszedł dzisiaj rachunek za gaz... za jeden miesiac... az 400zł... tez tak macie??

Karla a ogrzewanie masz gazowe?? bo jeśli tak to moi rodzice mają mniej więcej takie same rachunki... ja mam ogrzewanie centralne z piecem w piwnicy a ciepłą wodę z boilera elektrycznego więc jedynie mam butlę gazową do gotowania, która mi starcza prawie na 5 miesięcy...

Ja też mam taki na łóżeczko, mimo, że komodę kupowaliśmy i tak nową na ubranka małego ale te z przewijakiem są cholernie drogie a poza tym ile tego będzie się używać...

wiecie co tak mnie nawala kręgosłup ze nie wiem juz co ze sobą robić ,chodze i chodze po pokoju, ale ile mozna kręcic sie w koło

A jaki macie rozmiar łóżeczka ??? bo ja myslę o takim 60/120 ale jestem ciekawa jakie wy wybieracie

ma_gdalena no włąsnie mamy gazowe ale mieszkamu tu od niedawna i nie wiem poportu czy to mało czy duzo:)
Neciuszka to ja cierpliwie czekam mam nadzieje ze ci sie wkoncu uda:)

reklama
ja też mam 120/60 - to są te tradycjne łóżeczka bo potem są 140/70 i takie przeważnie można później zmodyfikować w tapczanik ściągając cały jeden bok ale ja nie mam niestety miejsca póki co

Do góry