• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witamy Witamy !!!:)

Wiktorek spokojny ??

Są jakieś wieści od Mineralnej ???:)

Wiktor dziś śpi jak opętany, teraz też, zdołał z 10 minut w ciągu całego dnia popłakać, więcej gadał, uśmiechał się aż zrobiłam mu mega sesję z uśmiechami i minkami. A Mineralna chyba śpi, bo pisałam pół godziny temu smsa ale nie odpisała do tej pory.

A Olcia to czemu nie śpi już? :-P

Witam w nowym roku wlasnie jestem w pizamce i zaraz ide spac nagadalam się z kumpela że hej
3picollo wypite mąż przed1 był w domku a ja wróce dziś jak sie wyspie:-) dobranoc

Dziewczyny po północy (nie znam jeszcze dokładnej godziny ale myślę, że między 1 a 2) Mineralnakocica urodziła przez CC Jowitkę! 3400g i 58 cm. Przez 5 h lekarze starali się wywołać poród ale nic to nie dało.
Mamusia zmęczona, jak da znać zadzwonię i przekażę więcej info.

GRATULACJE NOWEJ MAMUSI MINERALNEJ KOCICY!!!!!!!!!!!!

Siemano w nowym roku :-)
Mineralna GRATULACJE :-)

Ja się dzisiaj wyspałam za wszystkie czasy :-) Teraz siedzę na allegro i szukam pościeli dla małej :-) w końcu to już styczeń można kupować :-)
Kurcze na samą pościel wyszło mi ponad 200 zł :szok:. Dobrze, ze ręczniki mi odpadają bo od mamy dostałam ich całą masę. Powiedzcie mi kupowałyście taki rożek -becik do noszenia dziecka?

Witam was w nowym roku
Ja juz wstałam, a skończyliśmy imprezkę :-)o 3 w nocy, posprzątałam sobie, męża wygnałam spać bo dzisiaj miał na 7 do pracy, także ja juz siedzę sama,zaraz dzwonię do rodziców zeby mnie odwiedzili, bo mnie jakś gardło piecze i chyba nigdzie nie pojadę.
Bylo bardzo fajnie, no moze poźniej jak prawie zawsze moj mąż ze swoim bratem jak wypiją to się kłócą a my żony musimy ich godzić :-D, na szczęście szybko poszło.

Magdalena: drink bezalkoholowy był bardzo smaczny.:-)dzieki za przepis.

Zostało na mase jedzenia i znwou wyjadanie jak po świętach będzie, a ja sobie jajeczniczkę zjadłam na maselku. W ogóle w ciąży to dużo tych jajecznic zjadłam

Mineralna: gratuluję córeczki niech się zdrowo chowa a to życze żebyś szybko wróciła do formy po porodzie , oczywiście czekam na fotki małej

fasolka: ja kuopuje cały komplet 15 elementów i tam jest rożek

Jestem juz w 24 tygodniu :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry