• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
lamiav sliczny brzusio ;-) rosniecie;-)

ee a ja zdycham przez chlebek ze smalcem.. odbija sie i odbija nic na drania nie dziala a jadlam go o 11tej no kurcze jak sie go pozbvyc?

dziekuje za mile slowa ;-)

doniu no moze masz podobna sukieneczke albo maz ci kupil a ty nie wiesz o tym ;-)

Lamiav ślicznie! Oj kobietko ciąży to ty już nie schowasz :-D

Magda umarłam ze śmiechu... haha lepiej tego c***a nie zabijaj ;-)

Mój mąż ostatnio się nie naraża za mocno (tfu tfu żeby nie zapeszyć) a dzisij jeszcze chory to mi go szkoda lać...

Atanku zapewniam Cię, że moja sukienka znacznie różni się od Twojej :-) wstawię później zdjęcie bo teraz komputer nie chce mi czytać karty :wściekła/y: a idziemy na spacerek, choć siąpi za oknem bleee

Witam się W NOWYM 2012 ROKU i życzę wszystkim kobietkom spełnienia marzeń i pragnień. Oby ten rok obfitował w radosne wydarzenia i dostarczył nam niezapomnianych wrażeń . Życzę każdej staraczce widoku dwóch kreseczek,ciężaróweczkom szybkiego porodu i zdrowych maluszków a mamusiom samych radości i dumy z pociech oraz rodzicielstwa:-)

Mineralna GRATULUJĘ CÓRECZKI!!! Życzę Wam obu zdrówka!!!!!!

Ael życzenia piękne:) Bardzo dziękujemy !!!
Super że wstawiłyście foteczki:) Ja nie zrobiłam żadnego (nie pomyślałam szczerze powiedziawszy) zdjęcia ale może i dobrze bo wygladam jak michelin -spuchnięta maksymalnie:)
No to teraz trzymajcie kciuki żebym jutro sie wypakowała bo synuś grzecznie posłuchał,do stycznia posiedział ...ale juz niech wychodzi bo się nie możemy doczekać
:-D

Ael Wiktorek jak zwykle czaruje :-)

Atanku i Lamia cudnie wyglądacie!

A ja właśnie wyciągnęłam męża do kościółka na 16 :-p idę się pomodlić o jakiś delikatny poród :-p poza tym jak się mały urodzi to nie wiadomo kiedy będę miała znów okazję pójść! :-p

reklama
Iwasku zaciskamy kciuki za twój bezproblemowy poród!!! Jutro koniecznie daj znać którejś z nas jak poszło!!

A to ja z wczoraj :-D Nie mogę n siebie patrzeć... fatalnie wyglądam...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry