• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Widzisz Fifciu:) Nie masz czym się martwić :-D Ja mam "delikatnego" faceta:-)
Nie denerwuj się kochana,tak jak napisałaś teraz już może wychodzić więc spokojnie oczekuj i bez nerwów. Lepiej Wam obojgu to zrobi:)

reklama
Wczoraj byliśmy oboje tak napaleni że szok :-D ale tak jakoś troszkę się baliśmy przed 12... po 12 siły nie było, a teraz mój z gorączką leży i boję się tak milić zeby się nie zarazić... :zawstydzona/y: więc cholera chyba los chce żebyśmy jeszcze poczekali...

Iwasku czekamy, nie mamy innego wyjścia! Jutro mam wizytę więc zobaczymy co tam u małego słychać i czy szyjka ruszyła czy twardo małego trzyma jeszcze

Jasne ze tak! Z jednej strony się niecierpliwię i bym już go chciała mieć na świecie, a z drugiej martwie się o to zeby wszytko było dobrze i dlatego chciałabym zeby jednak do lutego poczekał :tak: Już i tak niedługo!

Fifciu, Lamiu pięknie wyglądacie, ale powtórzę z fb, wpędzacie mnie w kompleksy i przy was brydko się czuje!!

Iwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasku, kuuuurna kobieto masz dzwoooooooooooooooniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić juuuuuuuuuuuuuuuuutrooooooooooo dooooooooooo mnieeeeeeeeee booooo jaaaaaa ocipiejeeeeeeeeeee!!!!

Nie martw się,czy tak czy tak będzie dobrze;-) Bez nerwów czekaj na synusia

hahaha AEL KREJZOLU TY MÓJ KOCHANY!!!!! Jasne że będę dzwoniła! Z taką czy inną wiadomością :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry