• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fajnie by było się kiedyś spotkać. Szkoda że tak jesteśmy rozrzucone. Aelku ale Ty i tak się nie wywiniesz i bedziesz nas miała na weekend ;)

iwasku trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro i czekamy na wiesci od Ael co nam przekaze od ciebie wiec musisz jej napisac lub zadzwonic co i jak !!!

Iwasku mam nadzieje ze nie zadaje głupiego pytania ale dlaczego tak szybko?? na suwaczku masz termin 8 stycznia...
i dawaj znac ael co by ona mogła nas powiadomic:D

Karla bo mam cukrzycę ciążową a wtedy wywołują wcześniej. Już w święta lekarka mówiła że mogłabym urodzić a jak nie to 2 do szpitala.

Oczywiście będe Was informowac na bieżąco:)
Jesteście kochane:) Dziękuję Wam bardzo za troske i zainteresowanie:-)

Ostatnia edycja:
ma_g super wyglądasz boski masz ten brzuchalek <cmokwpępolka>
Ael jak zwykle cudowny maluteńki bohater,on już teraz taki superfajny jest :-)
Donia buahhahhahhaahhahahha ahahahahhahahahah masakra umarłam ahhahahahahahah ten tekst mnie powalił "A czy mówiłam Wam, że ta zbita noga strasznie mi dokucza
unhappy.gif
nie mogę na niej stać buu (smaruję ja maścią na hemoroidy, bo innej nie mam
laugh.gif
)"
Fifka <cmokwpępuszek> co ty gadasz fajnie wyglądasz

fifka: bardzo dobrze wyglądasz i taka młodziutka jesteś:-) no a włosy to gęste masz nie powiem :tak:

iwasek no trzymam kciuki za ciebie i synka oby poszło szybko, gładko i bez bólu

ael a ty schowaj kompleksy do szfy bo jesteś sexi mamuską ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry