• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Netka ale ja nie zamierzam zmywać :-D tylko to wszytko w pokoju stoi i już zaczyna mi nos skręcać od zapachu susu czosnkowego... :zawstydzona/y: czas się ruszyć :-)

A ja jutro zobaczę moje małe szczęście na USG! ;-) Już nie mogę się doczekać! Oszaleję do tej 15 jutro! :-)

oki, zakładam kiecę i lecę :-D

fifka: nie dziwię sie ja juz tez bym chciała znowu moje zobaczyc ale wizyte mam dopiero 18 stycznia i chyba mi nie bedzie robiła usg, zreszta nie wiem

Lamiav my tez za bardzo nie mamy swojego domu, mamy parter a nad nami mieszka moja babcia ale mamy osobne wejscie... i mamy 3 pokoje kuchnie i lazienke.. i do tego taras... wiec nie jest zle... chociaz dom jest w troche zapłakanym stanie... rodzice D powiedzieli ze nie za bardzo oplaca sie robic wielkie remonty bo za tyle samo kasy wybudujemy sobie swoj dom....bo rodzice D maja dzialke ale nie ma kasiory zeby sie budowac:(

karla: znam ten ból, my jak bysmy mieli ziemie to może zaczęlibyśmy po mału coś tam budować, ale ze nie mamy to jestem skazana na blok :-(, no ale lepsze to niż mieszkanie z teścismi czy rodzicami:-)

neciuszka: oj, oj nie gadaj, bo bez kiecy to wiesz zawał na mój widok murowany :-p

fifka: no napewno już sporo nabrał ciałka, takze nisisz tam kawał chłopa :tak:

Hahaha Lamiav czuję ten "Kawał" :-D Ostatnio się ważyłam to przybrałam kolejne ponad 3 kg! Więc ładnie nadrabiam swoja wagę a co za tym idzie mały ma jak rosnąć.

Idę sprzątać bo oszaleję,...

fifka: i bardzo dobrze ze przybrałaś na wadze to wam wyjdzie tylko na zdrowie, :-)

ja juz na mężusia czekam i mu krokiety do barszczyku smażę, no i sama zjem a co w koncu miałam od nowego roku przejść na jedzenie na parze, ale najpierw zapasy z lodówki trzeba wyjeść :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry