• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No, już mi lepiej jak mi to wszytko z oczu zniknęło... :dry:

A no cicho... bo święto :-D ale i tak dzisiaj jak na "Taki dzień" jest spory tutaj ruch :tak:

Sil dziękujemy i nawzajem!! Ucałuj Dominikę!!

Nie sprzątać a pozabierać rzeczy ze stołu i wrzucić do zlewu... mąż będzie sprzątał, tylko na razie z gorączką leży a ja nie mogłam już na to patrzeć co leżało na stole... :zawstydzona/y:

wiesz, jakoś ten porządek po sprzątaniu świątecznym co dziwne nieźle się utrzymuję :tak: tylko od takie codzienne rzeczy.. talerze szklanki... wstawić pranie... A po wczorajszym to tylko stół był zawalony... rzeczy pochowene niby do lodówki ale zostały talerze po sosie czosnkowym i myślałam ze puszcze pawia na sam zapach :dry:

Dobrze was mieć.. naprawdę.. ile ładnych rzeczy już sobie od was pokopiowałam, głowa mała. Właśnie zapisałam do ulubionych zestaw mebelków w super cenie i ekstra zestaw pościeli też za ekstra pieniążki:-D

Sil: ty tu nie jednym zdaniem, tylko wklejaj zdjęcia twojej księżniczki:-D

fifka: gratuluje kilogramów;) Dziś się zważyłam i tak sobie myślę, że jakbyś chciała przytulić jeszcze z 2kg, to się dogadamy;)

Tak mi się przypomniało z wczoraj, że chłopaki popiły i zaczęli wybierać imię dla naszego dziecięcia:-D Coraz bardziej myślę, że ma_g zostanie oryginalna z oliwierem.. Jak się uśmiałam to głowa mała.. Siedzieli w dwójkę z drinkami i analizowali jakie imiona pasują do naszego nazwiska. Jaka ożywiona dyskusja była!! :-D

Witam dziewczyny, jestem tutaj nowa czy mogę sie do was dołączyć, znalazłam to forum przypadkowo i tak przeczytałam z kilkanaście stron ... My też spodziewamy się dzieciątka i miło byłoby z kimś popisać:) Czy przyjmniecie mnie do swojego grona:):):)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry