• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Oj was dziewczyny na chwilę z oka spuścić i juz tak zapiszą że człowiek czyta 5 minut;P

Witaj magda:) Gratujuje fasoli (w 16tyg to już taka pokaźna fasola raczej..;))
Wg chciałam zauważyć, że forum chyba szczególnie przyciąga magdy:) Ja też magdalena:)

Ael: Filip. Jak się podoba? Ja już mam taki mętlik w głowie że sama nie wiem co mi się podoba.. Zawsze myślałam że jak będę kiedyś mieć syna to na pewno olivier, a teraz.. Maksymilian mi się też podoba. Tylko si,e boję, że jak wyjdę na balkon małego na obiad ściągnąć z podwórka i zawołam MAX!, to mi przybiegnie moje dziecko i z 5 okolicznych psów:/

Fifka: Odetchnij kobieto i szanój zmywarkę! Nawet nie wiesz jak bym chciała taką maszynę mieć;)

pościel i mebelki to te które to wy pokazywałyście:)
Pościel:
http://www.milpol.pl/pliki/posciel_haft/chmurka_ciemnybez_moskitiera_ochraniacz.jpg
mebelki:
Zestaw mebli KLUPŚ LEW 7elementów +kurier+gratisy! (2010935974) - Aukcje internetowe Allegro

Właśnie biję się z myślami czy już zamówić tą pościel, czy to jeszcze za wcześnie..

Dziewczyny po północy (nie znam jeszcze dokładnej godziny ale myślę, że między 1 a 2) Mineralnakocica urodziła przez CC Jowitkę! 3400g i 58 cm.Przez 5 h lekarze starali się wywołać poród ale nic to nie dało.
Mamusia zmęczona, jak da znać zadzwonię i przekażę więcej info.

GRATULACJE NOWEJ MAMUSI MINERALNEJ KOCICY!!!!!!!!!!!!

Gratuluję zdrowej córeczki :) :*

Jak mi się nic nie chce robić ... Dobrze że K. wziął się za zmywanie bo bym chyba nie ruszyła dzisiaj tego palcem :P
Boli mnie gardło od jakiś 2-3 dni , ale tak jakoś dziwnie , nie tak jak zawsze przed zbliżającą się chorobą i tabletki nie pomagają :O

Sleepy piękne!! naprawdę śliczne!! Zwłaszcza mebelki! Szkoda ze ja nie mam oddzielnego pokoju dla małego... :-(

Magda dalej milczycie??

Donia śliczna!!!! Idealna na ciążę! :szok: Ślicznie wyglądasz! (ale głowy mogłaś nie ucinać)

mijenka: jak ja ci zazdroszczę.. Mój unika ważnych rozmów jak ognia. Nie wiem czemu. Ze słowem przepraszam nie ma problemu, a to wg mnie trudniejsze niż rozmowa o jakimś problemie(no w naszej małej skali..). Z dzieckiem tez tak było.. ja gadałam a on się nie odzywał prawie. A tu proszę;)

Haha Sleepy szanuję zmywarkę bo przyznam ze teraz nie mogłabym żyć bez tego "cudeńka" :-D ale kurcze taki ze mnie teraz nerwus ze nas sobą nie panuję..

Sleepy piękne!! naprawdę śliczne!! Zwłaszcza mebelki! Szkoda ze ja nie mam oddzielnego pokoju dla małego... :-(

Magda dalej milczycie??

Donia śliczna!!!! Idealna na ciążę! :szok: Ślicznie wyglądasz! (ale głowy mogłaś nie ucinać)

Nadal milczymy, on wcześniej próbował typu" byłaś z psami" " idziesz do babci na obiad" ale przysięgłam sobie,że dopóki mnie nie przeprosi nie odezwę się do niego..

reklama
sleep ja mam tez klupsia ale safari zyrafke ale tylko komode i łózeczko bo wiecej w kaciku sie nie zmiesci

a mi sie ta posciel podoba ;-)i mysle czy kupic..
po%9cciel%20NIEBIESKA.JPG
KOMPLET POŚCIELI - 2 elem. 135x100 ANTYALERGICZNA (1981283014) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry