• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja już po kościółku! Pomodliłam się troszkę i mam nadzieje, że moje prośby zostaną wysłuchane już w czwartek :-D

Fifcia ale pierdoły opowiadasz! Pięknie wyglądasz! Zresztą jak zwykle... ;-)

IWASKU jeśli tylko będziesz miała siły to ja również liczę na jakąś wiadomość.... :zawstydzona/y:

Karla ja bym strasznie chciała taką nianię... przydałaby mi się o tyle nie w samym domu ale jakbym szła z pieskiem szybciutko na dwór albo np. w lecie powiesić pranie...

reklama
Dziękuję kochane! :-D

Lamia
no włosków to troszkę mam... Teraz nieco mniej bo pod tym ciemnym kolorem miałam włosy blod utleniane i strasznie się pokruszyły,... ale wracają powoli do życia :-D

Magdalena no teraz wszystkie juz jak na szpilkach oczekują :tak:

Klara fajna sprawa z tą nianią, ale na razie jeszcze sporo innych rzeczy trzeba dokupić :zawstydzona/y: w późniejszym czasie pewnie sobie sprawie

Łooooooo ale nabazgrały :P

magdalena, lamia, atanek wyglądacie czadowo piłeczki moje :)

fifka ty masz szczęście że w dwupaku nadal :P

sleepy o przepraszam ja picolo nie mialam :P ale były lody wiśniowe :D

karla będą jeszcze ładniejsze :)

Iwasku
juz jutro :) czekam z niecierpliwością na wieści :)

Magd.a a walnij czym popadnie :D

Ael nooo jak ty masz taką rękę jak ja to współczuję tym co ich lejesz :D

coś miałam i zapomniałam komu :]

Dziewczyny za zakupy się pełną parą biorą ja czekam na środę jak na zbawienie. Mąż ma w środę i czwartek urlop to będzie tour po hurtowniach i sklepach w kielcach żeby zlookać co taniej na all

No Netka ja czekam z niecierpliwością na twoje Usg!! Jestem strasznie ciekawa czy masz chłopczyka czy babeczkę ;-)

A ja próbuję się ruszyć ale tak mi się nie chcę ze hej... po sylwestrze jeszcze wszytkie naczynia stoją w pokoju... przydałoby się chociaż to pozanosić... ale mam takiego lenia ze szok... :zawstydzona/y:

Fifka Moje w kuchni stoją brudne ;) ale nie ruszam dziś bo coś mnie ręka w zgięciu boli od wczoraj i nie wiem od czego. Na to usg też czekamy ostatni raz widziałam moje maleństwo w 13 tygodniu.

karla no mąż się cały czas śmieje że trzeba te statystyki poprawić i chłopiec będzie ;)

reklama
ja też jestem ciekawa co tam neciuszka nosi, pamiętam jak dopiero co czekałam na swoje usg :-)

Ja mogę wam przyjść pomyć naczynia, bo sowje juz posprzątane :-)a lubię to nawet robić, zresztą mam taka manię ze jak po jakiejś imprezie bym nie pomyła naczyń to bym rano wstała wściekła, bo nie cieprie mieć zawalonego zlewu, za to inne rzeczy mi nie przeszkadzają

Jestem objedzona jak bąk czekam aż pęknę :-D

karla: fajna ta niania, ale ja mam tylko 2 pokoje i raczej by mi sie nie przydała, a mebelki tez mi sie podobaja tyle ze moja dzidzia będzie miała tylko swój kącik , moze kiedys dorobimy sie mieszkania z 3 pokojami a najbardziej to bym chciała swój dom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry