• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nadrabiam wczorajsze posty bo nie mielismy wczoraj neta... a tp nagrało wiadomosc jak próbowalismy sie do nich dodzwonic ze moze byc problem z netem:/ pssss juz mnie wkurzaja bo od paru dni pare razy dziennie nie mamy neta... szlak mnie trafia.. wiec wpadłam i nadrabiam:)
Neciuszka śliczne te obranka, i za 5 zł... super:D mam nadzieje ze jak zajde w ciaze nadal beda takie sliczne:D hehe
Mineralna cały czas o tobie myslalam i zastanawiam sie kiedy mała pojawi sie na swiecie:D
Atanku sliczna sukienka ja uwielbiam takie sukienki:d wygladasz bosssko:)
Ael ale sliczne zyczenia dla nas nagrałas:D boskie:D
Mineralna bierz laptopka zebys mogła z nimi popisac:D
Ael widze ze fotki w sygnaturce zmienilas:D ale ten twoj synus jest piekny, ma taki zalotny usmiech:D
Mineralna nie wierze ze robia i takie problemy co za głupi dyrektor, i jeszce do tego płacisz wiec powinien sie cieszyc a nie kuzwa jakies chore pretensje:/
Ael czytam włąsnie ze zrobiłas małemu nowe zdjecia, wklejaj je a nie gadasz tylko:D
Ael super wiesci widze mala Jowitka wytrzymała do północy... a jak sie czuje mama jowitki??:)mam nadzieje ze na kolejnych stronach sie dowiem:D
Mineralna a Tobie kochana serdecznie gratuluje , co prawda nie chcialas CC ale to było konieczne:D pewnie teraz przytulasz mała do serduszka:D
Lamiav sliczne ale te pierwsze sa ładniejsze moim zdaniem:D takie w moim stylu hheehe:D ja najchetniej juz bym je kupila:D
Magdalena mam nadzieje ze na kolejnych stronach zobacze twoje zdjecie z szampanem kochana:D
Magda sliczny ten komplecik:D
Ael ale mała Jowitka sliczna:D mmm jak słodko spi:D
Magd.a kurcze strasznie mi przykro ze tak sie kłócicie:(
Magdalena ale ty jestes sliczna:D i zgrabna:) slicznie wygladasz:D
Ael ale Wiktorek bosko w tym czerwonym wyglada:D i te miny hehe:D
Atanku no ale ma fajny brzuchol:P wygladasz kwitnaco:D
Magd.a kurcze co sie tam u was dzieje.. a jak to sie zaczeło??:( od kiedy to tak walczycie co??:(jest jakis konkretny powod?
Lamiav sliczna sukieneczke miałąs:D i brzusio oczywiscie boski:D
No wreszcie dotrwałam do konca:D hehe
Witam was w tym nowym roku!!!!
my bardzo milo spedzilismy sylwester:D romantycznie maz zorganizował, swiece, kolacyjke zrobił.. i szampana uszykował:) i poprosił do tanca po 24:D wiec bardzo miło wspominam sylwester ... a pilismy whisky z cola tak mnie naszlo i kupilismy sobie whisky:) hehe dawno nie pilisy i dzisiaj troche glowa boli bo dawno nie piłam hehe:D

Fifka slicznie wygladasz:D

reklama
Moje szczęście pojechało na noworoczny obiad do siostry. Ja ani się nie czuję ani nie wyglądam i zostałam w domku. Nastrajam się na jutro:-) Nie boję się o dziwo wręcz przeciwnie,mam taki dreszczyk w środku że może niebawem będe trzymała w ramionach mojego synka!
Ma-g Fifciu trzymam za Was mocno kciuki i zyczę szybkiego porodu!!!!!!!!! Nie stresujcie się ,będzie dobrze;-):tak:

Fifciu wyglądasz słodko! Co Ty od siebie chcesz....:shocked2:

Iwasku dziękuję! Już coraz mniej czasu zostało do naszych rowiązań :tak: Robi się ekscytująco :-)

Oj bo na twarzy jakaś spuchnięta jestem i robią mi się takie "pucki" :zawstydzona/y:

Madziu
słyszałam ze czasem lepsza jest wielka kłótnia niż takie milczenie... moze pogadajcie, nawet jeśli to wydaje się bezsensowne... bo takim milczeniem nic nie rozwiążecie..

Fifciu...ciesz się że mnioe nie widziałaś. Stopy to dwa bochenki ,buzia nalana i powieki spuchnięte. Moje szczęście się wczoraj zapytało..." ale to CI przejdzie?" hahaha no pocieszył mnie chłopina!:-D

Mam się zgłosić do szpitala na wywołanie ,mam nadzieję że będzie miejsce i mnie przyjmą:) Przy pomyślnych wiatrach jutro będę juz mamusią !!!!!:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hahah Iwasku no to ładnie :-D mój też zauważył ze spuchałm, ale powiedział to w bardziej subtelny sposób :-)

Oj zazdroszczę ci! Ta moja taka niepewność czy to już czy to za miesiac jest dobijająca!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry