• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

alez Wy piszecie :-)
ja niedawo wstałam, poprasowałam i trzeba iść sprawy załatwiać

Pyscek masz szczęście Pok jest mistrzem w analizie wykresów temperatur, na pewno coś Ci doradzi :-)

A ja chcę zdjęcie Iwaskowego Igorka :sorry2:

reklama
Mnie najbardziej wkurza, jak ja coś mówię zrób tak czy tak, będzie Ci lepiej, a ten jak uparty osioł swoje i dopiero jak ból rozum odbiera to pozwala wziąć się w moje rece i zazwyczaj wychodzi na tym na dobre.

Fasola ale tacy są faceci...ich ego jest wielkości wieżowca, ale weź zrób coś inaczej jak oni chcą.... to kobiety częściej zamykali za morderstwa 1go stopnia.

Fifka taa po co coś tyle jadła?

Wiadomość od Neciuszki:"Jutro mam diabetologa i dostanę zalecenia bo 2 h po posiłku dla cukrzyków miałam cukier ponad normę, zobaczymy po obiedzie bo mierzę w sumie dziś 12 razy cukier. Reszta jest ok. Byłam na usg też."

A Lamia jak da radę to wejdzie wieczorem na forum bo się strasznie za nami stęskniła :-)

Dziabąg się obudził idziem karmić XD

Pok wiem z wykresu temp

Donia może przesadziła z tym mistrzem ale powiem Ci jedno...
Ja keidys mialam wykres po prostu ksiazkowy - chyba jeden w zyciu taki mialam a u gina sie okazalo, ze owu nigdy nie bylo i mi wtedy wytlumaczyl, zeby sie nadmiernie temperatura nie kierować.

Twój wykres jest dość dziwny. Moim zdaniem albo już miałaś owu, tam gdzie jest taki skok (po którym jest spadek), ale sam skok jest dość znaczny, albo masz owu teraz.
Moja rada - oprócz pomiaru temp zaopatrz się w porządne testy owulacyjne (np. domowe laboratorium. ja uzywalam clearblue digital ale sa koszmarnie drogie... ale tez bardzo precyzyjne). na samym wykresie nie ma co.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry