reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam wszystkie!
Paulina jeszcze jest szansa wiec gwalc meza ile wlezie.trzymam kciuki!
Mary mnie wczoraj dopadlo jakies zatrucie, brzuch bolal i niezla biegunka. od wczoraj do dzisiaj jestem na diecie. dopiero cos zjadlam i wypilam herbate, bo rano bylam w pracy i balam sie cokolwiek jesc i pic.mam malego dolka-ta pogoda jesienno- zimowa i brak ciazy jakos negatywnie wplywaja na moj nastroj.wiem ze mam wyluzowac ale nie potrafie, wiecznie rozmyslam i boje sie ze cos z nami jeste nie tak.jeszcze kolezanka w pracy zaciazyla.to mnie dobija ze innym sie udaje a mnie nie.to mi wchodzi juz na ambicje.
amalfi gratuluje okresu i zycze Ci zeby wspomagacze pomogly w tym cyklu.ja mam dzis 2 dzien cyklu wiec na razie idziemy tym samym torem.

reklama
Jezu jak sie wkleja te suwaczki??? Juz mi jedna kobietka tlumaczyla ale za tepa jestem. Poprosze tak krok po kroku o wyjasnienie, please please please. Tak dla blondynki na chlopski rozum!

ja tez z tym mialam problem.najpierw wybierasz suwaczki com. potem wymyslasz sobie tlo i inne, jak juz Ci wyjdzie stronka z suwaczkiem i kodami to kopiujesz bbcode, potem wchodzisz na forum, wchodzisz w ustawienia na gorze po prawej stronie, dajesz sygnature- po lewej stronie, wklejasz tam ten kod i dajesz zapisz sygnature i masz.

Jezu jak sie wkleja te suwaczki??? Juz mi jedna kobietka tlumaczyla ale za tepa jestem. Poprosze tak krok po kroku o wyjasnienie, please please please. Tak dla blondynki na chlopski rozum!

Na górnym zielonym pasku masz "USTAWIENIA" klikasz:)
Troche niżej po lewej stronie masz "MOJE USTAWIENIA" i tam "EDYTUJ SYGNATURĘ" klikasz:)
Następnie w okienku wklejasz kod do suwaczka zaczynający się od ja tez z tym mialam problem.najpierw wybierasz suwaczki com. potem wymyslasz sobie tlo i inne, jak juz Ci wyjdzie stronka z suwaczkiem i kodami to kopiujesz bbcode, potem wchodzisz na forum, wchodzisz w ustawienia na gorze po prawej stronie, dajesz sygnature- po lewej stronie, wklejasz tam ten kod i dajesz zapisz sygnature i masz.[/QUOTE]

ale mnie wyprzedziłaś :-) to dlatego że mój komp długo myśli :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kacha10 to moze bedziemy testowac razem, zobaczymy, ja do tej pory mialam krotkie cykle ale teraz moze mi sie poprzestawiac, nie wiem nigdy nie bralam clo wczesniej. Ten cykl trwal tylko 25dni. Ale miewalam krotsze

anna, kacha10 dzieki ale tak wlasnie robie i nie umiem, zapytalabym mojego pomoglby mi ale lepiej zeby nie wiedzial ze pisze o tym z babkami, faceci tego nie rozumieja...

kacha10 oj to krociutkie masz cykle. bierzesz cos na to mam nadzieje

reklama
ups nie zrozumialam, to owulke mialas w 21 dniu? czy cykl trwal 21 dni?????

Bo ja cykle mam krotkie 24 dni trwaja 25dni to stanowczo za krotkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry