reklama

Starania po raz pierwszy :)

Amalfi - UDA SIĘ! :tak:
Devi - hej! ;-) Jak tam u Ciebie? Już niedługo staranka zaczynacie!

U mnie 3. dc dziś i już mnie tak brzuch nie boli jak wczoraj, na szczęście! :happy: A jutro do pracy i przyszły tydzień będzie orka! Ufff... Znów będę klikać z pracy. :-D:laugh2:

reklama
Mary- ja cały dzień klikam zza biurka ;) ciekawe ile czasu zajmuje mi przegladanie bb w pracy :D

Do staranke jeszcze jeden cykl, dziś mój 28dc i tempka wciąż wysoko ale myśłe , że @ pojwia sie ok. 31.10-01.11.
Z P. odliczamy dni :)

a jednak z przytulanek były nici mężulek poszedł spać zanim ja wróciłam z pracy kurde zawsze jak mam dni płodne to się mijamy on ma pierwszą zmianę a ja 2 no nic ale może następnym razem się uda zgrać :) dzisiaj robiłam znowu test owulacyjny i nadal dwie grube krechy więc może dzisiaj mi się uda obudzić mężulka w nocy ;)

Hej, hej :-)
i ja się witam, z lekkim bólem głowy, ale z uśmiechem na ustach:-) wkońcu zostało jeszcze "tylko" 9 dni do godziny zero :-) pozdrawiam i uciekam na spacerek z pieskiem.

reklama
Jak się staracie to trzeba się kochać dla przyjemności i dla dzidzi, a jak nie ma owulacji to dla przyjemności i dla polepszenia jakości nasienia:-) bo to tak nie jest zdrowo magazynować materiał. W gruncie rzeczy wychodzi na to samo :-)
A poza tym jak dojdziecie do takiego stanu, że seks to tylko rozmnażanie, uff to będzie nie dobrze. Ale się wymądrzam :nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry