Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ae: ja sie załamuje wypiłam wczoraj karmi dzis rano i nic odciągłam dziś 110ml tylko ;( nie licze na litry ale te 500ml . nie wykarie małej 110ml mleka
Ael no rozbujaj bo coś tu strasznie cicho...
Ael: ale jak z początku piersia karmiłam też ładnie przybierała a teraz przybiera za dużo!!! w 2 tygodnie przybrała 5kg
nie kochana jak bylam z nią 21 stycznia wazyla 4,100 a dzis wazyła 4,600

Donia kochana, wyszlo tak jak chcialas, super!! bardzo sie ciesze, ze jakos tak gladko wszystko poszlo!!:-) gratuluje! :* ucalowania dla Amelki!! :*:*Przepraszam za post pod postem ALE!
"AMELIA jest z nami, cudne 3390 g. Bez znieczulenia, bo rozwarcie poszło w 2 h, biegli ze mną jak na filmie, ale ból okropny. Pozdrawiamy szczęśliwi w trójkę. Donia"
ty nie czekaj na @ tylko fasole...coz to za czarnowidzctwo? czyzbyz z malzem nie plusowala w tym miesiacu, ze go skreslasz? ja tam 3mam kciukasy! &&&&&&Czekam na @. Pewnie będzię koło 13
jak Wiktorek urusl? o nie...glowka mu sie powiekszyla...maly to taki bezbronny byl a teraz to juz maly chlopaczek
:-)widze, ze cos sie zaczyna dziac...no i dobrze!! kochana ja juz sie nie moge doczekac pieknego widoku naszej malej Amelci!:-)Witam sie ja po nie przespanej nocy... budzilam sie co godzine di tego cala mokrA temperatury nie bylo.. cisnienie w normie chybba bo ostatnio zawsze mam 135/78 puls 106 i 3 skurcze w nocy i jeden dzis jhak szłam od lekarza
u poloznej gicio ;-) a kto mi powie cos o wynikach ktg ? bo gin tylko powiedziaal ze ładne i ok napisał i ze ciaza donoszona i czekamy na akcje i do zobaczenia za tysdzien to zbadamy szyjke bo dzis nie bylsam umowiona.
Zobacz załącznik 431439
kochana...zaciskam mocno&&&&& 7 w sumie juz prawie za tydzien, wiec niedlugo zostalo...Znów mocno bolą (.)(.)Oooojojojojo
![]()
kochana spokojnie sprobuj poprawic kilka zdan i wyslij, ja tak zrobilam z pierwszym rozdzialem i potem mnie pochwalil, ze super, ze pozmienialam tez rzeczy ktore on chcial itd, wiec spoko...a ty sie nie denerwuj, bo stres tez podnosi poziom prolaktyny, a przeciez chcesz ja obnizyc:-)zaraz mnie szlak trafi
miałam zaakceptowane 3 rozdziały jak dodałam 4 to mi pokreślił wszystkie
i weź bądź mądrym i poprawiaj
![]()