reklama

Starania po raz pierwszy :)

No mam nadzieję, że jednak nie sprawka nerwów, i że dobrze wykorzystujesz ten wzrost. Ciotka no ja to chciałabym być już ciocią :-) :*
oj to musisz poczekać jeszcze ... niestety w tym mcu postanowiłam obserwować organizm jak się będzie zachowywał z bromkiem, potem @ i wizyta u gina, a potem może powrót do staranek ...
a co do zostania ciotką to już jesteś patrz ile już dziewczyn urodziło a ile jeszcze w kolejce do rodzenia :-D na mnie nie czekaj, ciesz się tymi którym się już udało :-)

reklama
pyscek mozesz obserwowac ale sexic tez mozesz ;-) ~~~~~~~~~~~~
wiecie co caly dzien mnie brzuszek pobolewa wiec moze jutro sie jednak cos rozkreci ;-) bylby prezent dla kasia.natka ;-)

Fasolka ja przepraszam ale nie rozumieć co ty pisać. co zjadłaś? a zobaczysz że u lekarza nic złego nie będzie zaleci ci odpoczynek i L4 tego ci potrzeba.

Atanek no to jak rodzisz czy nie rodzisz jutro :P

no jak na razie nie rodze ide na 10;40 na ktg i na 11 do ginka wiec zobaczymy co i jak a maz jak wroci to dzis lub najpozniej jutro namowie go na sex ;-) niema bata ;-) moja mama robila wachadelkiem i wyszlo ze 6.02 urodze wiec zobaczymy bo mnie tez tak wychodzilo... a jak na razie nie pomylilo sie co do plci i ze jestem w ciazy wszystko sie potwierdzilo co pokazalo wachadelko ;-)

pyscek ojoj niemasz ochoty wspolczuje :*ja to cala ciaze mam ochote tylko maz niema..

chaciałam się z Wami poznać
miło było WAs poznać
uczestnictwo w tak zacnym gronie było dla mnie zaszczytem
zeżarłam 1/2 palemo i zaraz pęknę tak, więc, ponieważ, że żegnajcie :-(:-(:-(

No trzasnęłabym gdybyś w ciąży nie była. Po coś tyle żarła???

oj to musisz poczekać jeszcze ... niestety w tym mcu postanowiłam obserwować organizm jak się będzie zachowywał z bromkiem, potem @ i wizyta u gina, a potem może powrót do staranek ...
a co do zostania ciotką to już jesteś patrz ile już dziewczyn urodziło a ile jeszcze w kolejce do rodzenia :-D na mnie nie czekaj, ciesz się tymi którym się już udało :-)

No ciocią tych dzieciaczków tych urodzonych i tych w brzuszkach to ja nadal jestem, ale czekam na Ciebie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry