reklama

Starania po raz pierwszy :)

no a jestem ,juz mi sie nudzi mąz oglada skoki, które działają usypiająco a musze wytrzymać bo w nocy i tak nie spię a po takiej popołudniowej sjeście to bym juz całkiem nie spała.

Magdalena: no piękny twój maluszek , opalony i czaderski sweterek, przydał by mi sie taki w moim rozmiarze :-)

ewika: słodką masz córeczkę

Ael: no jakoś nie moge się z wami rozstać :-D

fasolka: dziekuję kochana za połączenie sie z moim bólem i psychicznym dołkiem , może i mi by sie spacerprzydał ale jakos nie chce mi sie wychodzić na dwór. \
Ja tez mam jutro wizyte u gina i mam nadzieje ze nic mi sie znowu nie obniżyło chociaz mam wrażenie że mój brzuch jest już niżej

Ja sie nażarłam lazanii i chleba prawie gorącego bo mążmi znowu upiekł, i leżę jak bąk do góry brzuchalem.
Według moich pomiarów w ciągu 2 tygodni przytyłam kolejne 2 kg, także 80 kg juz przede mna i osiągnę je pewnie za 2 tygodnie :-D

reklama
wiecie co wczoraj miał do nas przyjsć męża brat z żona i dziećmi, ale zadzwonili ze sa w szpitalu bo ich syn był na starówce z dziewczyna na pizy - ma 15 lat i jakiś gościo go pobił, normalnie strach wychodzić, To grzeczny chłopak i napewno nikogo nie zaczepiał, wiec sie jakis dziad przyczepił nie wiadomo o co - myslałam zemoje miasto je bardzie jbezpieczne

Atanku: ja zrobie fotkę juto, i powiesz co tam u mnie widzisz :-p

dzisiaj zrobiłma soie listę rzeczy potrzebnych według mnie do szpitala i ciekawe o ile sie powiększy jak przyjdzie finał

Atanku ja robię zdjęcia na każdy koniec miesiąca i zawsze bokiem, bo jestem wielka jak słoń i wiem,że mnie teraz zlinczujecie za to co powiem, ale ja się najzwyczajniej w świecie wstydzę fotografować przodem

aha jutro się o mnie nie martwcie. Miałam iść do pracy na 4h, ale rezygnuję z tego i tylko tam wpadnę ogarnąć stanowisko zabrać cichobiegi i robię wypad. Pojade nakarmić psa i kota u rodziców i tam poczekam na lekarza. Jak będzie wszystko ok, to od wtorku byczonko i zakupy dla dziecinki

Ostatnia edycja:
kochane no wiec tak lamiav bede czekac na zdjecie chyba ze urodze ;-)
zafasolkuje niebede cie bic ale wiesz mi jestem wieksza od ciebie i jakos nie przeszkadza mi fotografowanie wiec nie mow ze grubasek jestes i wielka bo to nie prawda jestes laska ktora chodzi na obcasach a ja nie chodze na obcasach bo nie umiem ... a jesli wam poprafi humorek to wam zrobie telefonem zdjecie bo inaczej nie moge bo aparat bateri niema..

zafasolkuje kochana no przeciez masz slicczny brzuszek i wcale nie olbrzymi ;-):*
pyscek chce twoj mini brzuszek;-)
a chceta moj ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry