reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
atanku chwal sie swoim

fasolka: ty głupia babo , ty masz skrzywione widzenie siebie w lustrze, nie zrzędź i rób przodem będziesz miała pamiątkę, i bez tekstów żeś gruba, duża czy jaka tam sobie jeszcze wmaiwasz. Wiadziałm twoje foty w kieckach wiec nie marudź, ja w sukienkach sie nie pkazuje bo mam nogi jak kłody więc ty buźka w ciup i nie chrzań !!!!!!!:-D

Oj nie wiem czy się tak szybko doczekasz :-(

A tam nie pitol!

a ja ostatnio zaobserwowałam,że mój brzuch jakoś tak wyprysnął do przodu, wcześniej był taki rozlany od boku do boku, a teraz w jakiś taki szpic się robi

No to bardzo dobrze. Dzidzia teraz znów rośnie szybko a to dobra oznaka, że brzuch rośnie :-)

to pokazcie zdjecia brzucha ;-) to ocenimy czy sie zmienily ;-)

O to tooo to! Pokazywać! Proooszę ładnie :-)

jestem wielka jak słoń i wiem,że mnie teraz zlinczujecie za to co powiem, ale ja się najzwyczajniej w świecie wstydzę fotografować przodem

No linczować nie będę za to co piszesz, bo ciężarnej batem traktować nie będę :-D
I też nie pitol. Jesteś babo ładna! I tak ma być! AMEN!

Ja nie wiem po co pytasz a nie od razu wrzucasz foty :-)

Jeszcze ja powinnam zapytać czy chcecie zobaczyć mój brzuch hihi XD XD XD

Atan cmok w pępolka pięknego :-)
Nie no Ael ładna jestem ;-),tyle,że grubasek się ze mnie w ciąży zrobił. Ja jakieś 3 lata temu byłam bardzo gruba. Z 90kg zeszłam do 58 i jak to osiągnęłam to mi się dziecka zachciało i teraz organizm sobie nadrabia :-). Wiedziałam, że tak będzie, ale nie do końca potrafię się taką zaakceptować :-)
Lamiav ja chodzę tylko w sukienkach i spódnicach :-). Przed ciążą miałam tylko jedne dżinsy, które zakładałam średnio raz na 2 tygodnie
Ael dawaj fotkę,będziesz nadziejąna okres poporodowy

Ostatnia edycja:
zafasolkuje chodzilo mi o to ze tylko ty skomentowalas zdjecie i ze jak chcemy zdjecie Ael a ona znikła i pyscek i lamiav uciekly z forum ;-(

reklama
Atanku przepraszam, mały mi się nerwuje temu nie odpisałam. Brzusio jak zwykle cudny :* ale nie wydaje mi się żeby się obniżył. Wątpię więc po kształcie, że do 10 lutego urodzisz :-)

Fasola wysłałam Ci pw niedobra kobieto!

Ale ja żartoałam ze zdjęciem swojego brzucha :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry