zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
a ja jutro jade z m na przegląd samochodu i zakupy spożywcze i pewnie zjemy na mieście :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem ci, że nawet nie wiem ile się staramy bo chcieliśmy mieć już w tamtym roku ale nie robiliśmy w sumie nic. Mąż wychodził do pracy ja wracałam, on wracał to ja wychodziłam...więc takie starania nie starania... a teraz to 2 miesiąc jak obserwuje siebie.... więc nie jest źle
Moja siostra wiedziała, że jest w ciąży właśnie głównie przez piersiWięc trzymam mocno kciuki :-)
no chodzilo mi o Nati a napisalam Necia...jesssu...ja to nieogar jestemMilia nie Necia rodzi ale Atan XD

toz ja padne na zawal zaraz...ale czaaaad, niech juz urodzi
wiec jakby co to Ael pisz mi eski, bo ja beznetowa bede:-(Mam cichą nadzieję że to ciąża, ale sie nie nakręcam za mocno a mój Kochany to marzy o fasolce
My akurat za duzo nie liczymy jesli chodzi o dni plodne i nieplodne ale powiem Ci ze jak sprawdzamy kalendarz to wychodzi na to ze zazwyczaj trafiamy w plodne dni![]()