reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka a może popijaj herbatki owocowe albo koperek bo teina tak jak coffeina kumuluje się w organizmie dziecka i mogą powodowac przykre dolegliwości.. No więc ja bym obstawiała że to raczej reakcja na obiadziki ;D

reklama
ewika: no mam chęć na ten w kropki ale czerwony, bo zobaczyłam że ma sprzedawca, ale nie wiem sama, zobacze co mąż na to :-)bo ma mi zasponsorować
a nie wiedziałm ze zielona herbata działą na dziecko przeczyszczająco, o to mi woda nigazowana i marchewka zostaje do picia, asok z malin mozna ?

Hej kobietki
Kwiatuszku głowa do góry. Doczekacie sie :*

Widze że nie tylko ja mam dzisiaj ochotę na wyżalenie się. Tak mnie zjeżył ten pan co zemną mieszka że w nocy mu powiedziałam żeby mnie w d..pę pocałował i okrasiłam to kilkoma epitetami.
Miał urlop(dzisiaj szedł na 14 do pracy) ale wiadomo że noce zarywam ja. Siedzę ostatnio do 3,4 bo mały tak zasypia. Wczoraj byłam juz naprawde padnięta i mówię gamoniowi o 24 że dzisiaj on usypia niunia bo ja się musze przespać. Do 1 grał na kompie ...nic nie mówiłam. O 2 mały zaczął popłakiwać i trzeba go było przebrać. Szturcham go a ten nic. Po kilku razach wstałam,przebrałam Igorka i powiedziałam że mu K...dziękuję . Poderwał się i mówi żebym się kładła jak mam k..wić więc odburknęlam że mnie może pocałować... Pierwsza taka sytuacja gdzie nie wytrzymałam i tak się odezwałam do niego. Później oboje siedzieliśmy puki mały nie uśnie ,zadne się nie odezwało. Eeh czasem mam ochotę go wygonic do mamusi jak mu tak cięzko wstać raz na jakiś czas.

Iwasek i dobrze mu powiedziałas, niech pomyśli i nie ulegaj!!! U mnie mamy z mężem umowe, że on w nocy z soboty na neidzielę obsługuje małą, czasem się miga ale ja jestem twarda ;-)

Doniu jestem uparta i zawzięta (niestety) i i honorowa . Wie że teraz o nic go nie poproszę i sama wszystko bede robiła (tak mam i już). Rano wstałam przebrałam niunia i przysnęłam ok 11 obudził mnie po 12 bo wychodził do pracy a Igorek już nie spał. Wie ze przegiął ale jestem na niego taka zła że nie zamierzam się odzywać jak nie będę musiała. To nie ciche dni czy foch ale nie mam ochoty na rozmowę.

iwasek: to ja podobna do ciebie, jak mnie mąż urazi to nie ma mocnych zebym sie odezwała, on juz o tym wie i przeprasza pierwszy.
Te gry na kompie to widze zmora większości żon :-)mam nadzieje ze jak się mała nam urodzi to mój nie będzie siedział na kurniku i grtał po parę godzin
A tobie życze żeby sie mężuś opamiętał i wiecej pomagał

reklama
Dzięki Lamia :tak: Wiesz w sumie on naprawdę dużo robi przy małym. Tu górę wzięło zmęczenie . Powinien zrozumieć że ja też mogę po kilku takich nocach padać na pyszczek. On śpi na zawołanie, w dzień w nocy nie ma znaczenia. Jak nie dośpi to marudzi a drugiego człeka nie umie zrozumieć gamoń!

Co do grania to grywa wieczorami i mniej niż kiedyś . Mi to nie przeszkadza jeżeli wszystko mamy zrobione. Sama siedzę i klikam z Wami i nie ma problemu.

Hehe jak to dobrze "komuś" wylać nagromadzoną żółć :-D

Aelku dzięki kochana:*

Ostatnia edycja:
Do góry