reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziewczyny a ja nie potrafię rozpoznać co mi moja mała wypych, często mam takie góry na brzuchu i nie wei mczy to plecy, główka czy pupka, ostanio nauczyła sie mnie w bok szturchać po lewej stronie w dole ale nie wiem czy to nóżka, łokieć czy kolanko coś ostrego raczej i malutkiego :tak:

fifka: dzieki bardzo, ja juz zaczęłam czytać :-)

neciuszka
: a jaka twoja ulubiona pisarka ? bo ja to mam paru i nie mogłabym sie zdecydować na jedego pisarza :-)

reklama
lamia no mnie na usg ostatnio powiedział jak leży i że raczej się nie obróci już bo główką do dołu jest stąd mój wniosek że to stópka była :)

fifka dziękuję :*

Ja miałam niezbyt dużo wód i wiedziałam ze mły leżał główką w dół i przez to dokładnie wiedziałam czym mnie tak kukasał :-D

Nie ma za co! Miłej lektury dziewczyny :-)

Fifciu to ja też poproszę o te książeczki :-)

A ja dziś porozsyłam też później majle ze zdjęciami wiecie czego :-), troszkę opóźnione ale dużo rzeczy późno mi przyszło.

ja przeczytałam fragmenty książki "sezon maczet" ale to chyba lektura na już po ciąży ale koniecznie muszę przeczytać robi wrażenie choćby fragment

witam ja dzis z mamusia moja troszke spedzilam czas bo o 15 przyjechala ;-) a tak to wszystko oki oprucz tego ze myslalam ze maz mnie conieco odciazy dzisiaj a tu dupa bo go zaczelo rozkladac i z maska chodzi i siedzi do gory... wiec mam malego nerwa na niego..ze sie przeziebil wiem nie jego moze wina ale gdyby nie chodzil plic na balkon to na pewno by go nie rozlozylo ...musialam sie wygadac a co do Amelki to gdyby nie pierdki ktore ja budza to jest super dzis 1 raz w nocy prawie 5h spala a potem przerwa i znowu 2 h ;-) wiec niby powinnam sie wyspac ale jakos wicej godzin spania a ja wiecej nie wyspana niz jak wstawalam co 1h lub 2 w nocy ... organizm musi mi sie przestawic ;-)

kwiatuszku wspolczuje *&&&&&&&&&&&&&&&&&

lamiav no no ciuszki zajefajne ;-)

iwasku no nie dziwie ci sie moj nawet czasem w nocy sie nie obudzi..

donau &&&&&&

sun &&&&&&&&&&&

pyscek super ze wrocilas ;-)

to ja wam pokaze moje dzieci hehe SAM_0281.jpgSAM_0282.jpgSAM_0274.jpg

reklama
Atanku mała sie budzi w nocy co 1-2 godziny? :szok: To nie zazdroszczę... faktycznie można się nie wyspać... Ja sama wstaje do małego mąż mi nie pomaga w tej kwesti ale ja mam tylko jedną pobudkę w nocy więc nawet nie potrzebuję jego ingerencji

Aelku my mamy podobne nosidełko ale ostatnio stwierdziłam że muszę chuste kupić bo ona lepiej wpływa na rozwój niż nosidełko (lepsza pozycja dla malucha)

Kwiatuszku piękne są!!!

Ostatnia edycja:
Do góry