Dziewczyny po dzisiejszej wizycie u ginekologa mam strasznie pozytywny nastrój... nie chodzi o to, że na 100% będę w ciąży, bo może do tego nigdy nie dojdzie, ale jakoś tak miło i konkretnie zostały mi przekazane informacje na temat moich starań... wiem, że coś po prostu zaczyna się dziać... wreszcie ktoś podejmuję jakieś decyzje i zleca konkretne badania... :-)
reklama
sun widzisz o tobie babolku zapomniałam. Pozytywne nastawienie to podstawa, a może akurat zmiana lekarza też wpłynie jak trzeba na wasze starania. Grunt że ty masz poczucie że ktoś się tobą zajął jak należy. Teraz słuchać się lekarzy, robić co każą a przy okazji cieszyć się sobą i bliskością, zawalczyć o temperaturę z związku na nowo. nooo ale mądrości mi wyszły haha
ael a dzie żeś ty boś mi tylko mignęła i tyle
dobra idę obiad robić bo juuż pora
ael a dzie żeś ty boś mi tylko mignęła i tyle
dobra idę obiad robić bo juuż pora
miq: powodzenia na wizycie wieczorem, może tobie sie lepiej uda, \
gocha: no musisz poczekać na zobaczenie fasoliki, a i tak szybko maz usg, bo u mnie w szpitalu to sie czeka z miesiąć, wiec musiałam chodzić co drugą wizyte prywatnie
neciuszka: przykro mi że masz taka sytuacj,e niestety alkoholizm to powazna choroba która dotyczy całej rodziny a nie tylko osoby pijącej, co prawda ja nie miałam z tym do czynienia osobiście, ale miałam dwie koleżanki z ojcami alkoolikami i wiem ile krzywdy sie działo w ich rodzinach. Twoja teściowa też powinna się leczyć ,bo widać ma problem poważyny i raczej sama sobie nie poradzi. Ale ty staraj sie nie mieszać, bynajmniej do póki nie urodzisz, bo teraz ty i dzidzius jesteście najważniejsi. Wiem że to egoistyczne -ale musisz troche ich olać niech sobie sami radzą, bo ty masz mieć spokój, wiec luz blus i dbaj o siebie, bądź egozistką, wiem ze łatwo tak pisać, bo sama sie stresuję niepotrzebunie sprawami innych.
fifka: no jak juz wiesz ze to kolki to chociaż wiez jak z nimi walczyć, mi połozna dzisiaj opowiadała o różnych rzeczach a o kolkach mówiła jeszcze o masażu brzuszka, no i niestety to mozna tylko złagodzić i biedne dzieciątko musi się męczyć
kwiatuszek: tule kochana, i życzę zeby @ jak najszybciej sie skonczyła żebyście mogli nastepny cykl zacząć starania
sun: cieszę sie ze byłaś w klinice, moze da ci to lepsze samopoczucie psychiczne, odpręzysz sie i a nuż zafasolkujesz- czego bardzo ci zycze
danao: dla ciebie ode mnie i Oliwii ~~~~~~~~~~~~~~~~~```
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
jak zatestujesz to daj szybko znać
natkusia: no to masz wielkiego kopa w dupsko i do roboty
slyp: jak samopoczucie rozłozyło cie już totalnie czy coś lepiej ??
olcia: powodzenia w szukaniu mieszkania, taki to nasz kraj, chcą zeby sie rodzxiny powiększały a młodzi nie mają gdzie mieszkać
gocha: no musisz poczekać na zobaczenie fasoliki, a i tak szybko maz usg, bo u mnie w szpitalu to sie czeka z miesiąć, wiec musiałam chodzić co drugą wizyte prywatnie
neciuszka: przykro mi że masz taka sytuacj,e niestety alkoholizm to powazna choroba która dotyczy całej rodziny a nie tylko osoby pijącej, co prawda ja nie miałam z tym do czynienia osobiście, ale miałam dwie koleżanki z ojcami alkoolikami i wiem ile krzywdy sie działo w ich rodzinach. Twoja teściowa też powinna się leczyć ,bo widać ma problem poważyny i raczej sama sobie nie poradzi. Ale ty staraj sie nie mieszać, bynajmniej do póki nie urodzisz, bo teraz ty i dzidzius jesteście najważniejsi. Wiem że to egoistyczne -ale musisz troche ich olać niech sobie sami radzą, bo ty masz mieć spokój, wiec luz blus i dbaj o siebie, bądź egozistką, wiem ze łatwo tak pisać, bo sama sie stresuję niepotrzebunie sprawami innych.
fifka: no jak juz wiesz ze to kolki to chociaż wiez jak z nimi walczyć, mi połozna dzisiaj opowiadała o różnych rzeczach a o kolkach mówiła jeszcze o masażu brzuszka, no i niestety to mozna tylko złagodzić i biedne dzieciątko musi się męczyć
kwiatuszek: tule kochana, i życzę zeby @ jak najszybciej sie skonczyła żebyście mogli nastepny cykl zacząć starania
sun: cieszę sie ze byłaś w klinice, moze da ci to lepsze samopoczucie psychiczne, odpręzysz sie i a nuż zafasolkujesz- czego bardzo ci zycze
danao: dla ciebie ode mnie i Oliwii ~~~~~~~~~~~~~~~~~```
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
jak zatestujesz to daj szybko znać
natkusia: no to masz wielkiego kopa w dupsko i do roboty

slyp: jak samopoczucie rozłozyło cie już totalnie czy coś lepiej ??
olcia: powodzenia w szukaniu mieszkania, taki to nasz kraj, chcą zeby sie rodzxiny powiększały a młodzi nie mają gdzie mieszkać
Ostatnia edycja:
a ja będę nieskromna i się pochwalę, że spotkałam znajomą u lekarza i powiedział mi że ładnie wyglądam i to ze 3 razy, aż mi sie zrobiło bardzo miło, w końcu komplement od kobiety podobno wiecej wart niz od mężczyzny
to podbudowało mnie na trochę 

miq
Fanka BB :)
Sun marzę o córce, ale wszyscy mówią, że będzie chłopak. Znajoma, która jeszcze się nie myliła wywróżyła mężowi 2 synów, szkoda, że nie umiem sobie powróżyć. Miałam 3 braci i samych kuzynów i marzy mi się dziewczę ah siusiaka też będę kochać, już kocham tego szkrabka nad życie
lamiav ponoć jak kobieta ładnie wygląda to będzie chłopak ;P
kto chce 13 tyg brzucholek?
lamiav ponoć jak kobieta ładnie wygląda to będzie chłopak ;P
kto chce 13 tyg brzucholek?
reklama
miq: mi wszyscy tez móiwli ze będzie chłopak, nawet dzisiaj jak mnie ta znajoma zobaczyła to mówi "co chłopak będzie ?" a ja na to nie, bo dzieczynka :-). A jak u męza ma jakiegos brata co ma dzici ? Takze nigdy nie wiadomo co sie tam nosi ;-)
Podziel się: