miq: powodzenia na wizycie wieczorem, może tobie sie lepiej uda, \
gocha: no musisz poczekać na zobaczenie fasoliki, a i tak szybko maz usg, bo u mnie w szpitalu to sie czeka z miesiąć, wiec musiałam chodzić co drugą wizyte prywatnie
neciuszka: przykro mi że masz taka sytuacj,e niestety alkoholizm to powazna choroba która dotyczy całej rodziny a nie tylko osoby pijącej, co prawda ja nie miałam z tym do czynienia osobiście, ale miałam dwie koleżanki z ojcami alkoolikami i wiem ile krzywdy sie działo w ich rodzinach. Twoja teściowa też powinna się leczyć ,bo widać ma problem poważyny i raczej sama sobie nie poradzi. Ale ty staraj sie nie mieszać, bynajmniej do póki nie urodzisz, bo teraz ty i dzidzius jesteście najważniejsi. Wiem że to egoistyczne -ale musisz troche ich olać niech sobie sami radzą, bo ty masz mieć spokój, wiec luz blus i dbaj o siebie, bądź egozistką, wiem ze łatwo tak pisać, bo sama sie stresuję niepotrzebunie sprawami innych.
fifka: no jak juz wiesz ze to kolki to chociaż wiez jak z nimi walczyć, mi połozna dzisiaj opowiadała o różnych rzeczach a o kolkach mówiła jeszcze o masażu brzuszka, no i niestety to mozna tylko złagodzić i biedne dzieciątko musi się męczyć
kwiatuszek: tule kochana, i życzę zeby @ jak najszybciej sie skonczyła żebyście mogli nastepny cykl zacząć starania
sun: cieszę sie ze byłaś w klinice, moze da ci to lepsze samopoczucie psychiczne, odpręzysz sie i a nuż zafasolkujesz- czego bardzo ci zycze
danao: dla ciebie ode mnie i Oliwii ~~~~~~~~~~~~~~~~~```
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
jak zatestujesz to daj szybko znać
natkusia: no to masz wielkiego kopa w dupsko i do roboty
slyp: jak samopoczucie rozłozyło cie już totalnie czy coś lepiej ??
olcia: powodzenia w szukaniu mieszkania, taki to nasz kraj, chcą zeby sie rodzxiny powiększały a młodzi nie mają gdzie mieszkać