reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny po dzisiejszej wizycie u ginekologa mam strasznie pozytywny nastrój... nie chodzi o to, że na 100% będę w ciąży, bo może do tego nigdy nie dojdzie, ale jakoś tak miło i konkretnie zostały mi przekazane informacje na temat moich starań... wiem, że coś po prostu zaczyna się dziać... wreszcie ktoś podejmuję jakieś decyzje i zleca konkretne badania... :-)

reklama
sun widzisz o tobie babolku zapomniałam. Pozytywne nastawienie to podstawa, a może akurat zmiana lekarza też wpłynie jak trzeba na wasze starania. Grunt że ty masz poczucie że ktoś się tobą zajął jak należy. Teraz słuchać się lekarzy, robić co każą a przy okazji cieszyć się sobą i bliskością, zawalczyć o temperaturę z związku na nowo. nooo ale mądrości mi wyszły haha

ael a dzie żeś ty boś mi tylko mignęła i tyle

dobra idę obiad robić bo juuż pora

mig jakoś wiesz nastrój mi dzisiaj dopisuję bo nie ukrywam, że bałam się tej wizyty, ale od poniedziałku zaczynam monitoring cyklu więc mam nadzieje, że będzie ok... ;-)

Neciuszka dziękuje kochana...

miq: powodzenia na wizycie wieczorem, może tobie sie lepiej uda, \

gocha: no musisz poczekać na zobaczenie fasoliki, a i tak szybko maz usg, bo u mnie w szpitalu to sie czeka z miesiąć, wiec musiałam chodzić co drugą wizyte prywatnie

neciuszka:
przykro mi że masz taka sytuacj,e niestety alkoholizm to powazna choroba która dotyczy całej rodziny a nie tylko osoby pijącej, co prawda ja nie miałam z tym do czynienia osobiście, ale miałam dwie koleżanki z ojcami alkoolikami i wiem ile krzywdy sie działo w ich rodzinach. Twoja teściowa też powinna się leczyć ,bo widać ma problem poważyny i raczej sama sobie nie poradzi. Ale ty staraj sie nie mieszać, bynajmniej do póki nie urodzisz, bo teraz ty i dzidzius jesteście najważniejsi. Wiem że to egoistyczne -ale musisz troche ich olać niech sobie sami radzą, bo ty masz mieć spokój, wiec luz blus i dbaj o siebie, bądź egozistką, wiem ze łatwo tak pisać, bo sama sie stresuję niepotrzebunie sprawami innych.

fifka: no jak juz wiesz ze to kolki to chociaż wiez jak z nimi walczyć, mi połozna dzisiaj opowiadała o różnych rzeczach a o kolkach mówiła jeszcze o masażu brzuszka, no i niestety to mozna tylko złagodzić i biedne dzieciątko musi się męczyć

kwiatuszek: tule kochana, i życzę zeby @ jak najszybciej sie skonczyła żebyście mogli nastepny cykl zacząć starania

sun: cieszę sie ze byłaś w klinice, moze da ci to lepsze samopoczucie psychiczne, odpręzysz sie i a nuż zafasolkujesz- czego bardzo ci zycze

danao: dla ciebie ode mnie i Oliwii ~~~~~~~~~~~~~~~~~```
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
jak zatestujesz to daj szybko znać

natkusia: no to masz wielkiego kopa w dupsko i do roboty :-D

slyp: jak samopoczucie rozłozyło cie już totalnie czy coś lepiej ??

olcia: powodzenia w szukaniu mieszkania, taki to nasz kraj, chcą zeby sie rodzxiny powiększały a młodzi nie mają gdzie mieszkać

Ostatnia edycja:
sun pewnie, że będzie dobrze, wiosna się zaczęła świat budzi się do życia, pszczółki bzzzykają:)
a ja chyba spadnę ze stołu jak mi gin powie, że widzi siusiaka he he

a ja będę nieskromna i się pochwalę, że spotkałam znajomą u lekarza i powiedział mi że ładnie wyglądam i to ze 3 razy, aż mi sie zrobiło bardzo miło, w końcu komplement od kobiety podobno wiecej wart niz od mężczyzny :-D to podbudowało mnie na trochę :-p

Sun marzę o córce, ale wszyscy mówią, że będzie chłopak. Znajoma, która jeszcze się nie myliła wywróżyła mężowi 2 synów, szkoda, że nie umiem sobie powróżyć. Miałam 3 braci i samych kuzynów i marzy mi się dziewczę ah siusiaka też będę kochać, już kocham tego szkrabka nad życie
lamiav ponoć jak kobieta ładnie wygląda to będzie chłopak ;P
kto chce 13 tyg brzucholek?

reklama
miq: mi wszyscy tez móiwli ze będzie chłopak, nawet dzisiaj jak mnie ta znajoma zobaczyła to mówi "co chłopak będzie ?" a ja na to nie, bo dzieczynka :-). A jak u męza ma jakiegos brata co ma dzici ? Takze nigdy nie wiadomo co sie tam nosi ;-)

Do góry