Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sil nie no, ja zrozumiałam o co ci chodzi. Masz po prostu dość rutyny, ze codziennie wykonujesz te same czynności. Ja mówiłm, z ja czasem jestem na siebie zła bo chciałabym dać Konradowi jeszcze więcej siebie ale czasem za codziennymi obowiązkami nie ma jak...
Lamiav mnie też dzieci uwielbiają. Powiem nieskromnie ze szefowa w pracy powiedziała ze mimo, ze nie mam jeszcze pełnego wykształcenia pedagogicznego to jestem lepszym pedagogiem niż nie jedna wyjadaczka. Jak odchodziłam na zwolnienie to dzieciaki tak się do mnie tuliły... mówiły że jestem ich ulubioną panią i będą za mną tęsknić - a ja płakałam jak bóbr...
Dzieci to moje powołanie po prostu... ja mam w sobie tyle ciepła i miłości że obdarowałabym nie jedno dziecko, gdybym tylko miała czas, dlatego nie boje się ze któreś byłoby niedopieszczone. Mówie... gdyby nie kasa i ta pogoń za nią miałabym swoje małe przedszkole
Netka lekarz ma rację :* mała jeszcze troszkę podrośnie to nie będzie miała miejsca na takie kręcenie się. A teraz właśnie będzie najwięcej przybierać na wadzę jeszcze troszkę kochana :*
Miq śliczny brzuszek!! Tylko całować :*
Ewika 100 lat la Lilianki!!!!!!!!!!! :-):-)
Ja na obiad będe miała kotlety z piersi kurczaka z ziemniakami i z sałatą w śmietanie. idę właśnie je robić! Malutki troche marudzi to zaraz go w chuste zawinę :-)
Hej dziewczyny !! Wróciłam z wizyty właśnie Miałam tylko badanie zwykłe założyła mi kartę ciąży i jest okej Cytologia I grupa i badania wszystkie git :-) Martwi mnie tylko jedna rzecz miałam tydzień temu usg to być według usg 6t4d i akcja serca była 122/min to nie jest za mało??
gocha gdzieś znalazłam, ze norma jest 120-160bpm
więc u Was wszystko gra, u Nas w 13 tc było 160bpm i tak wyglądało na usg, ah jeszcze 2 tyg do następnego usg