• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
miq: może to ból pachwin ja to mam juz od dawna i tez nie zawsze czuję, jak wstaję albo nie tak noge podniosę to czasmi strasznie boli

ewika: no pochwal sie malutka, jak chce zdjęcie :-) no i gratuluje 5 mca

No wymysliłam ze warzywną zupe zrobi bo mam paczkę jakiejś wiosennej zupy , kostka juz sie gotuje ,coś tam wyjdzie

to ja bez pytania chwalę się brzuszkiem

Załączniki

• 15tc.jpg
    15tc.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 46
Sil nie no, ja zrozumiałam o co ci chodzi. Masz po prostu dość rutyny, ze codziennie wykonujesz te same czynności. Ja mówiłm, z ja czasem jestem na siebie zła bo chciałabym dać Konradowi jeszcze więcej siebie ale czasem za codziennymi obowiązkami nie ma jak...

Lamiav mnie też dzieci uwielbiają. Powiem nieskromnie ze szefowa w pracy powiedziała ze mimo, ze nie mam jeszcze pełnego wykształcenia pedagogicznego to jestem lepszym pedagogiem niż nie jedna wyjadaczka. Jak odchodziłam na zwolnienie to dzieciaki tak się do mnie tuliły... mówiły że jestem ich ulubioną panią i będą za mną tęsknić - a ja płakałam jak bóbr... :zawstydzona/y:

Dzieci to moje powołanie po prostu... ja mam w sobie tyle ciepła i miłości że obdarowałabym nie jedno dziecko, gdybym tylko miała czas, dlatego nie boje się ze któreś byłoby niedopieszczone. Mówie... gdyby nie kasa i ta pogoń za nią miałabym swoje małe przedszkole :-D

Netka lekarz ma rację :* mała jeszcze troszkę podrośnie to nie będzie miała miejsca na takie kręcenie się. A teraz właśnie będzie najwięcej przybierać na wadzę:tak: jeszcze troszkę kochana :*

Miq śliczny brzuszek!! Tylko całować :*

Ewika 100 lat la Lilianki!!!!!!!!!!! :-):-)

Ja na obiad będe miała kotlety z piersi kurczaka z ziemniakami i z sałatą w śmietanie. idę właśnie je robić! Malutki troche marudzi to zaraz go w chuste zawinę :-)

Hej dziewczyny !! Wróciłam z wizyty właśnie :) Miałam tylko badanie zwykłe założyła mi kartę ciąży i jest okej :) Cytologia I grupa i badania wszystkie git :-) Martwi mnie tylko jedna rzecz miałam tydzień temu usg to być według usg 6t4d i akcja serca była 122/min to nie jest za mało??

gocha gdzieś znalazłam, ze norma jest 120-160bpm
więc u Was wszystko gra, u Nas w 13 tc było 160bpm i tak wyglądało na usg, ah jeszcze 2 tyg do następnego usg

a Lilianka przesliczna

Załączniki

• DSC00608.jpg
    DSC00608.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 44
miq: Piękny brzusio taki zgrabny i okrąglutki :-)

gocha
: ciesze sie ze wszystko oki, a puls udzidzi dobry, nie martw sie

ewika: no sliczna twoja niunia, i ma piekny zgrabny nosek :-), ładnie rośnie

milka: znalazłam ten test z choinka tyle ze to nazywa sie pramida :-)Test piramid barwnych

Ewika śliczna malutka :* jaka pocieszna! :-D

szopki ciąg dalszy... dzisiaj miało być przesłuchanie wariografem tych rodziców Magdy... no i matka uciekła... :no: paranoja...

reklama
udało mi się podrzemać godzinkę :)

Lamia dla mnie to ostatni wyjazd do rodziców bo do nich mamy prawie 60 km drogi wiadomo jakie są potem już się nie ruszam

miq śliczny cmok w brzusia

ewika mała cudowna jest i ten jej uśmiech

fifka wystarczy mi że troszkę niżej zejdzie i nie będzie mi utrudniać oddychania :)

przyszedł mi sweterek dzisiaj dla małej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry