• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka: no czytałam o tej babie, ale może ona nie zwiała , bo jakby tak było to jak przyznanie sie do winy

neciuszka: o widzisz to masz przesyłke i od razu humor lepszy :-)
NO korzystaj, bo im bliżej końca ciązy to ja sie zrobiłam ociężała jak słoń , ;-)

Ja czekam bo tato wczoraj wrócił i mają mnie rodzice odwiedzić ale chyba dopiero po 17stej, a myslłam ze uda się im wczesniej.
Otworzyłam sobie okno bo ta ciepło na dworze :-D az sie chce wyjść z domu

reklama
Miq: jaki ładny! Już pięknie widać kruszynę:)

Fifka: Może ty otworzysz własny żłobek albo przedszkole? Jak się patrzy na cenniki takich placówek to myślę, że to super opcja dla kogoś kto lubi dzieci:tak: (tak tak, mam wyjątkowo biznesowe myśli ostatnio;))

lamiav: u mnie nie ma ani grama słońca, wieje, jest szaro, mokro i śnieg nie chce topnieć.. Chyba zostawię okno zamknięte;P

necia: powtarzaj sobie że już z górki! Ja w okolicach twojego tyg. tez miałam kryzys.. Bo to już baardzo długo w ciąży a do końca wydaje się też wieczność.. Jeszcze mnei trochę trzyma, ale wiem że czas zlatuje szybko:tak:

A ja dziś idę do kina z mężem i szwagierką:-D:-D Cieszę się jak dziecko, tak rzadko wychodzimy gdzieś razem..

Witam:)
Miq rośnie fasolka:D:D:D Super!
Ewika córcia śliczna! Uwielbiam patrzeć na te Wasze maluszki. Widac jak szbko rosną!!!

Przez te remonty u sąsiadów Igorek mi się przestawił i zasypia ok 1 w nocy za to spał dzisiaj do 11:-) Oczywiście jak widzę że rączki idą w ruch serwuję niouniowi cycola i po chwili znowu odpływa.

Sleepy ja pracuję w przedszkolu i powiem ci ze to guzik nie zarobek. To tylko tak się wydaje patrząc na ceny, ale odlicz od tego wyżywienie dzieci (a muszą to być dobre produkty a nie pół środki) wypłatę dla nauczycielek, wypłaty dla kucharek, pomocy przedszkolnych itp. Wiesz ile miesięcznie idzie kasy na same kartki, wycinanki, plasteliny farby itp? Po drugie to bardzo niewdzięczny interes... któregoś razu wpadł do nas sanepid i mimo tego, ze wszędzie było sterylnie jak w szpitalu to szefowa dostała kare.... za co? Naklejka była na kabinie prysznicowej (bo szefowa miesiąc wcześniej wymieniła prysznic na nowy i była taka reklama na niej) też coś tam się w kuchni przyczepili ale nie pamiętam o co. Po drugie rodzice tych dzieciaków czasem są nawiedzeni... mówie ci... ciężki kawałek chleba... wole tam tylko pracować...

Ooo ja bym do kina poszła....

Lamiav dzisiaj miało być badanie wariografem... więc mogła uciec właśnie dlatego że mogło by coś to urządzenie wykazać. Jak dla mnie ona uciekła gdzieś za granicę pewnie... a jak sprawa ucichnie to pewnie jej facet do niej dołączy...

Gocha nie przejmuj się! musisz cale 9 miesięcy wytrzymać a nie raz pojawią się rożnego rodzaju strachy itp... Wszytsko będzie dobrze :tak:

Iwasku to dobrze ze mały śpi w nocy! Nie ma chyba nic gorszego niż niewyspanie... później człowiek w dzień funkcjonuję jak Zombie

No ziemniaczki już dochodzą. :tak: Ależ dobry obiad dzisiaj będzie :-D Malutki już 4 godziny śpi w chuście, ciekawe czy zdąże jeszcze zjeść czy maly się obudzi na papu i będe musiała zatamować potok śliny :-p

jakie nudy, zaraz zwariuję, nawet nie mam co sprzątać :eek:

iwasek: no to masz fajnego synia, i wyspisz sie i odpoczniesz,

fifka:to życze smacznego i żebyś spokojnie ze smakiem zjadła a mały niech ci na to pozwoli :-)

slyp: a najaki film idziecie, ja juz dawno byłam w kinie i chcilismy sie wybrać na Klosa ale nawet nie wiem czy jeszcze grają
Ja zaraz spagetti odgrzewam i bede jadła w samotności :-(

fifka: Pewnie masz rację.. Jak już jesteśmy w temacie..Czemu żłobki są dwa razy droższe niż przedszkola:|? Toż i odpowiedzialność większa, bo takie dziecko większe, zwinniejsze i ciekawsze pomysły może zrealizować, i opieka ta sama, je więcej, bawi się droższymi zabawkami.. Nie rozumiem;P

lamiav: idę na igrzyska. Napaliłam się na ten film strasznie po zapowiedziach, mimo że podobno był kręcony dla nastolatków;P Zobaczymy kto tam w sali będzie siedzieć;P

Iwasek: do 11 śpi?! Super! bym była skłonna nawet o tej 1 w nocy wstać żeby mieć z rana więcej czasu na spokojny prysznic, śniadanko, ddtvn;) Tylko pozazdrościć:D

oglądacie polsat, ja nie moge skąd oni te historie biorą, a ci amatorzy aktorzy to normalnie porażka :-Dkto im te teksty układa, a ja głupia oglądam bo sie tak nudze

sly: no to czekam na recenzje filmu

reklama
witam no wiec kocham ta karuzele bo niunia 4h i 40 minut spala sama 1 raz w lozeczku bo zawsze z nami w lozeczku a bicie serca w tej karuzeli ja usypia slicznie ;-) potem jedzonko i przerwa godzinna razem z usypianiem w lozeczku bez bujania tylko musialam jejsmoczek dawac bo wypadal z buzi i spala dalej 2 h a teraz zasnela i spi a o 19 na nauki przed chrztem ;-)

ewika liliana jest sliczna a jaki ma sznureczek sliczny do smoczka gdzies ty taki wyczaiła ??gratuluje 5 miesiaca ;-)

miq brzuszek slodziaczek ;-)

gocha ty sie nie zamartwiaj wazne ze bije ;-)

mam zle wiescie Magenta byla u lekaza i musi bezwglednie lezec i lekarz powiedzial ze jak w ciagu 10 dni nie urodzi to bedzie cud ... wiecej nie wiem nic wiecej mi nie napisala...
Zobacz załącznik 453271

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry