• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sleepy z powodu większej ilości personelu. W przedszkolu grupa moze liczyć 30 dzieciaków i wystarczy tylko jedna nauczycielka a w żłobku grupy są mniejsze i dzieci wymagają więcej indywidualnej opieki. Przykładowo, ak zostawiałam ze swoimi dzieciakami mogłam je zwołać i zorganizować jakaś zabawę albo włączyć bajkę - dzięki temu mając kontrole nad maluchami. Podczas obiadku też tylko siedziałam i obserwowałam dzieciaki. A w żłobku? Musisz pomagać we wszystkim, przewijać pieluchy (w przedszkolu dzieci proszą do łazienki - nie dopuszczlane są pieluchy), karmić, zabawiać itp... Czasem matka ma po pachy roboty z jednym dzieckiem a pomyśl o tym ze tych dzieci jest kilka i nagle one zaczynają płakać? - w przedszkolu tez to się zdarzało i 4 dzieci na raz trzymałam na kolanach, ale to zdarza się o wiele rzadziej. no i kolejna kwestia... ŻŁOBKÓW JEST DWA RAZY MNIEJ NIŻ PRZEDSZKOLI! Miejsca są bardziej oblegane stad cena... W żłobku nie chciałabym pracować...

Hahaha Lamiav ja miałam zaproszenie do Sędzi Anny Marii Wesołowskiej dwa razy i do "Malanowski i partnerzy" ale tylko raz się w to bawiłam... jak oni płacą grosze to tylko tacy ludzie się zgłaszają...

Magenta spokojnie!!! Mi też mówili ze urodzę w przeciągu 3 tygodni a urodziłam po ponad 7! Będzie dobrze kochana :-)

Atanku o matko jak Amelka się zmieniła!! Te dzieciaki rosną jak na drożdżach! :szok:
Co wy za nauki macie? U nas ksiądz nie kazał na nic chodzić przed chrztem :no:

fifka: a ja myslałam ze do takich programów to biorą ludzi ze szkół aktorski którzy sie dopiero uczą, a to wychodzi ze z luicy biorą tak ?

magenta: trzymaj się juz mało ci zostało, ja tez leżałam i wyleżałam sobie

atan: urosła twoja malutka , aj te dzieci tak rosną ze nie długo bedzie kolejka amantów do Amelki stała :-)

slyp: no imnie na poczatki to strasznie wk.... ale z nudów oglądam codziennie :-D

a ja robiłam sobie komputerowe dobieranie fryzur, tylko chyban jakiś limit wprowadzili bo ledwo się rozkręciłam a już coś nie chciało działać buuuuu :wściekła/y:jak bym wiedział to bym tak nie szalał z wyborem po kolei tylko bym wybrała coś fajnego, jak sie nudzicie to polecam, wystarczy sie zalogowac i wstawic swoje zdjecie
Wirtualny fryzjer - Uroda w Onet.pl

no wiec szyjka skrucona maly prawie w kanale pupa wiec napewno bedzie cc a wedle rostawu glowki wychodzi o 3 tyg mlodszy... a mowie on choc magenta nadal niewie czy to chlopczyk ale ja mam takie przeczucie... plec pozna jak sie urodzi..

fifka zebym ja to wiedziala.. wogle mi sie nie usmiecha isc do tego kosciola.,jak wroce to powiem oco chodzilo..

Ostatnia edycja:
Lamiav hahaha szkół aktorskich?? Oni po prostu organizują castingi... tych którym dobrze poszło wprowadzają do "bazy danych" wraz z filmem z castingu i w razie zapotrzebowania na daną osobę dzwonią i zapraszają...

Mnie przesłuchiwał ten aktor z "Detektywów" -> http://i.iplsc.com/-/00010BGLF4B89JX5-C303.jpg graliśmy narzyczeństwo, on mnie niby zdradził i przyszła do mnie jego kochanka i wszytko mi opowiedziała... no i mieliśmy odtworzyć naszą "rozmowę" na ten temat.

fajna przygoda.... często bym się tam pokazywała... ale jak ostatnio dzwonili i proponowali role to dawali 120zł.... a jak ja jestem z Białegostoku to to nawet nie pokrywa kosztów dojazdu do warszawy (i to dwa razy bo na próbę i na nagranie)

aaa no to fajna miałas przygodę, ale rzeczywiście mało płaca, tym bardziej ze mają dużą oglądalność , a to sknery jedne :-)

Zaraz wam wstawie fotki z dobraną fryzur.a powiecie jak wyglądam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry