Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale juz duzyto ja bez pytania chwalę się brzuszkiem
pokaze wam jak amelka sie przytulila do cyca jaak zasnela ;-)
dzisiaj Zobacz załącznik 453306
??
magda: no własnie nie ma szans bo ten głupi szpital nawt aparatu usg nie ma w gabinecie , byłma tydzień temu no i tak pomyslama ze nie ma co tydzień latać do gina- a myslisz ze powinnam bo juz teraz to nie wiem, nawet nie mam pewnośći czy mnie przyjmie, bo od ponad miesiąca musie przychodzić bez rejestracji i tak pytać go czy mnie przyjmie, potem stać w rejestracji i sie rejestrować
A dzisiaj jak sie czujesz już lepiej ci po wczorajszych płaczach, bo na mnie płacz działa oczyszczajaco
Magda, współczuję, bo to niby takie mniej święta, ale nadal świętaI metoda na dziecko nie jest dobra, masz rację, byłoby gorzej, bo miałabyś jego na głowie, dziecko i mamusię z radami, oczywiście najlepszymi
Lamia, pytanie co masz na myśli mówiąc zicher? Ja się goliłam 25 grudniabo tak mi się zachciało... I pojechałam, więc lepiej nie ryzykuj
a poważnie, jak uważasz, jak masz potrzebę, to się ogol.
Ja bym poszła do gina, choć rozwarcie zobaczy. Przypominam, że mnie się też nic nie działo, a na izbie wylądowałam z rozwarciem na 7 cm
Atanku, Amelka z każdym zdjęciem coraz ładniejsza!i ciuszki super są :-)
Lamiav czop może odejść z wodami w tym samym monecie. Zresztą czop to bardzo subtelna sprawa i jego brak nie oznacza ze nie masz rozwarcia, Ja chodziłam ponad miesiąc z rozwarciemi jak odeszły mi wody to rozwarcie dopiero zaczęło iść dalej.
Netka oj Gosieńka daje ci popalić... Ale pomyśl ze skoro teraz tak ci dokucza znaczy ze się dobrze rozwija i ma krzepę dziewczynka- Do malutkiej - Kochana ja wiem, ze energia cię rozpiera ale jesli chcesz jeszcze posiedzieć w bezpiecznym brzuszku daj mamusi troszkę wytchnienia :*
Madziu dobrze ze sobie popłakałaś... Postaraj się zająć czymś w święta... aż bym ciebie do nas na chrzciny zaprosiła, żebyś nie była sama w święta...
Oj malutki wieczorem znowu walczył z kolkami, kurcze zastanawiam się czy to nie wina tych pieczonych żeberek...Ale jak przytuliłam go mocno to koło 11 razem zasnęliśmy i spaliśmy całą noc. O 4 Konradek jadł i wstał dopiero o 8! :-) dał mamusi pospać dzisiaj dłużej
![]()

ale juz za nami ;-)