• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a jakie masz naturalnie bo wszystkie jakos sztucznie wygladaja.. lepiej w calosci pocieniowac w takiej cie widze
539.jpg

atanku: no fajna ta ryzura co pokazałas, tylko czy ja bym potrafiła tak na co dzień sbie układać :happy:??
A wygląda to troche sztucznie bo nie miałam dobrago swojego zdjęcia zeby dopasować, a ja mam teraz niewiadomoc co, ni to kasztan wypłowiały ni braz, zmywa mi sie i planuje w maju zrobic jakąś szłową zmianę ;-)

Nie ma to jak przy cysiu mamusi , słodka

fifka: dzieki cmok , no jakbym się odmłodziła to nie zaszkodzi w sumie w maju juz mi 30stka stuknie ;-)

no w końcu w Julce akcja poszła do przodu :tak:

Ostatnia edycja:
magda: no własnie nie ma szans bo ten głupi szpital nawt aparatu usg nie ma w gabinecie , byłma tydzień temu no i tak pomyslama ze nie ma co tydzień latać do gina- a myslisz ze powinnam bo juz teraz to nie wiem, nawet nie mam pewnośći czy mnie przyjmie, bo od ponad miesiąca musie przychodzić bez rejestracji i tak pytać go czy mnie przyjmie, potem stać w rejestracji i sie rejestrować

A dzisiaj jak sie czujesz już lepiej ci po wczorajszych płaczach, bo na mnie płacz działa oczyszczajaco

a lepiej się czuje dziękuję :-)
ehs.. wiem,że późno ale jak masz stać w kolejce i nie wiadomo czy Cię przyjmą to nie ma sensu..

Magda, współczuję, bo to niby takie mniej święta, ale nadal święta :( I metoda na dziecko nie jest dobra, masz rację, byłoby gorzej, bo miałabyś jego na głowie, dziecko i mamusię z radami, oczywiście najlepszymi

Lamia, pytanie co masz na myśli mówiąc zicher? Ja się goliłam 25 grudnia :P bo tak mi się zachciało... I pojechałam, więc lepiej nie ryzykuj ;) a poważnie, jak uważasz, jak masz potrzebę, to się ogol.
Ja bym poszła do gina, choć rozwarcie zobaczy. Przypominam, że mnie się też nic nie działo, a na izbie wylądowałam z rozwarciem na 7 cm

dzięki za utwierdzenie mnie w decyzji.. :-)

Atanku, Amelka z każdym zdjęciem coraz ładniejsza! :tak: i ciuszki super są :-)

Lamiav
czop może odejść z wodami w tym samym monecie. Zresztą czop to bardzo subtelna sprawa i jego brak nie oznacza ze nie masz rozwarcia, Ja chodziłam ponad miesiąc z rozwarciem :-D i jak odeszły mi wody to rozwarcie dopiero zaczęło iść dalej.

Netka oj Gosieńka daje ci popalić... Ale pomyśl ze skoro teraz tak ci dokucza znaczy ze się dobrze rozwija i ma krzepę dziewczynka :tak:- Do malutkiej - Kochana ja wiem, ze energia cię rozpiera ale jesli chcesz jeszcze posiedzieć w bezpiecznym brzuszku daj mamusi troszkę wytchnienia :*

Madziu
dobrze ze sobie popłakałaś... Postaraj się zająć czymś w święta... aż bym ciebie do nas na chrzciny zaprosiła, żebyś nie była sama w święta...

Oj malutki wieczorem znowu walczył z kolkami, kurcze zastanawiam się czy to nie wina tych pieczonych żeberek... :zawstydzona/y:Ale jak przytuliłam go mocno to koło 11 razem zasnęliśmy i spaliśmy całą noc. O 4 Konradek jadł i wstał dopiero o 8! :-) dał mamusi pospać dzisiaj dłużej :tak:

Fifka dzięęki :-) ale trochę daleko do Cię :* ale kiedyś skorzystam :-) jak Konrad będzie większy :-p

reklama
no wiec jestem spowrotem najpierw nas probosz zdenerwowal bo powiedzial ze z dzieckiem bylo trzeba w domku zostawic a ja mowie ze nie bylo z kim... a mielismy ja w nosidelku i spala.. tylko 2 razy popiszczala na zajeciach a inna kobieta z dzieckiem jak zaczelo plakac wieksze bylo to wygonil ja do salki o bok bo on sie skupic nie mogl jak dziecko plakalo... boze nienawidze go ale coz... niestety do tego kosciola nalezymy..
no wiec nauki polegaly na tym ze 3 tematy 1 tematt ogolnie o chrzcie co o jest.. 2 temat o tym ze rodzice maja pomagac a nie tylko dawac prezenty a 3 jak bedzie wygladac gdzie sie ustawic w kosciele.. a potem w kolejsce do podpisu w ksiedze...a zajelo mu to gadanie i glupie przyklady godzine......:szok: ale juz za nami ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry