Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
od urodzenia nie miał ani razu suchej czy łuszczącej się skóry nigdzie! Poza tym ja zawsze go kapie na "głodnego" po później jak zje to od razu zasypia, więc i tak denerwuję się podczas tych wszystkich zabiegów pielęgnacyjnych
szorowanie delikatnego łebka szczoteczką bez przyczyny jest dla mnie bez sensu... ale tak jak piszesz! Każdy robi po swojemu ;-)
Ja niby twardo powtarzałam ze dam sobie radę, ale gdzies tam lęk we mnie siedział
I tak jak dla Miq pisałam od początku wszytko rozbiłam zupełnie sama!
oooo tak takDrogie mamusie![]()
powiedzcie, ze wy w ciazy tez bylyscie z lekka przerazone i nie wiedzialyscie co sie z czym je - plizzzz
ja ma tak cały czas
ja tez wiem jakie to strasznie wazne wydarzenie w zyciu mojej mamy bedzie, ona za Zosia juz tak szaleje, ze sie az milo patrzy! a ze mieszkamy 1600km od siebie to niech z nia spedza tak duzo czasu jak moze
Ja jeszcze ani razu nie użyłam ale niech sobie leżą 
i ciągle mi czerwone wstążki wiąże a ja je ściągam.... o ubieranie też mieliśmy spięcia, ale ja wierze mojej położnej która powiedziała ze matka ma swój taki instynkt czy dziecku jest ciepło czy nie. Mały nawet katarku nie miał jeszcze czyli ubieram tak jak tzreba! :-)
A moja mama ma dużo swoich spraw - nastolatka na głowie, pracę, więc pobawi się i owszem ale z tą pomocą to nawet by nie miała jak. Zresztą tak jak u Pok mamy inne podejście i wizje wychowania... jej pouczanie mnie po prostu dobijało i matczyne serce pękało... Pare razy nawet się z nią spiełam bo ciągle gadała ze ja za dużo z Konradem czasu przebywam itp itd. a ja jako dziecko dostałam od niej stanowczo za mało czułości i nie chce ze swoich dzieci też takich sierot emocjonalnych zrobić...