Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nawet teraz ta koleżanka z którą rozmawiałam... W ogóle to jakoś przyciągam do siebie ludzi z problemami nie wiem czemu...
lubią mi się zwierzać...
idę się do niego chyba położyć... może jak będzie czuł ze leże obok to zaśnie "głębiej"
więc też sporo osób się przewinęło prosząc o rady jak rozwiązać dany problem... I też mówili mi, że nadawałabym się świetnie na psychologa:-) Ale wiadomo, teraz trzeba też myśleć o tym, żeby wybrać taki kierunek, po którym się znajdzie jakąś konkretną pracę a drugim moim zamiłowaniem jest rachunkowość. No więc wybrałam drugą opcję. Ale czasem się tak zastanawiam, jakby to było jakbym się zdecydowała na tą psychologię albo np na pedagogikę:-)
pójdę we wtorek na szczepienie jakby nigdy nic a przed szczepieniem lekarka oczywiście bada dzieci i jak mi powie, że jednak coś mu jest to chyba jej walnę w czerep!!!!
bo nic się nie zmieniło od ostatniej wizyty ale tydzień temu mi powiedziała, że zdrowy jak ryba! 
Trochę późno ale lepiej późno niż wcale 
tzn pracę muszę oddać do 15 lipca bo inaczej po tym terminie będę musiała zapłacić 600zł a tak tylko 60zł za dyplom