Hej kochane!
Przeleciałam tylko po łebkach to co naprodukowałyście....
Ewika śliczna malutka! Jaka z niej już duża dziewczyna!
Miq super filmiki! Będziesz miała piękną pamiątkę! Ja do dzisiaj lubie zerkać na zdjecia z USG 3D i na pewno też pójdę na to badanie w następnej ciąży!
Natkusia ty mi nic nie mów o skokach.... no i trzymam kciuki żeby to mleczko podpasywało dla małego! A o muszelkach nawet nie słyszałam... ja nie miałam problemów z sutkami od początku... ale za to kryzysy dawały nam we znaki...
Magdalena każda mama jest inna i każda wie co jej maluchowi jest najlepsze! Ja małego nie zostawiam jak nie muszę. Zostawiałam tylko jeżdżąc na studia i raz jak szliśmy do kina (ale to była dla mnie większa męczarnia niż przyjemność) ale jak mały będzie starszy będę go na pewno częściej zostawiać bo matka też potrzebuję troszkę odpoczynku od malucha! Ja jestem jak najbardziej za tym! I tak samo w młodszym wieku nie twierdzę ze to coś złego.... ja po prostu sama z siebie nie lubiłam go zostawiać bo i tak poza domem myślami cały czas byłam z nim... więc się bardziej męczyłam niż odpoczywałam.
Lam biedna malutka.... kurcze a ona lubi siedzenie w chuście? Mój takie dni w chuście przesiadywał i dzięki temu był spokojny!
Heh tylko
żoneczka zauważyła mojego mega posta dzisiaj z rana... moja kochana :* Czy ja już ci mówiłam ze cię kocham??
Ja dzisiaj fantastycznie wypoczęłam! Mały u mojej mamy był jak aniołek! Ślicznie sam się bawił na kołdrze na ziemi a ja mogłam odpocząć i sobie pogadać

Teraz już śpi! Wychlał ok 180ml kaszki manny i dopchał się 150ml MM

Gdzie on to wepchnął???? I coraz piękniej śpi mi w nocy! Wczoraj jak zasnął po 19 to spał do 5 :-) zjadł i spał prawie do 8!!!!!