My też korzystamy z akcji środa z Orange :-) Zawsze to taniej... :-)
Idę się położyć bo strasznie kręci mi się w głowie... i znów zaczynam się źle czuć...
Do jutra :-)
Śpij dobrze, odpoczywaj :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My też korzystamy z akcji środa z Orange :-) Zawsze to taniej... :-)
Idę się położyć bo strasznie kręci mi się w głowie... i znów zaczynam się źle czuć...
Do jutra :-)

i długi jest... staram się go zawsze ululać trzymając na kolanach w fotelu bujanym bo te noszenie to katorga...
ja taki sam chce kupić bo na razie mierze takim zwykłym elektrycznym... ale też się sprawdza!
czekam aż mały będzie spał całe noce - już niedługo - i wtedy on wyląduję w łóżeczku a ja u męża
czekam na to bo takie spanie oddzielnie nie robi dobrze na nasze sprawy emocjonalne...czesc dziewczyny ;-)
Fifcia ja trzymam kciuki, zeby do owulki starczylo plemniczkow ;-)
witam nową staraczkę liczę na szybkie zapłodnienie.. bo będę wiersza wtedy pisać hihi :-)
Gertel piszę o tych zaciążonych ;-) a ja jestem najwiekszą niestaraczką tego wątku![]()