• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku witaj... Jak samopoczucie???? kiedy idziecie do lekarza????

ojjeeeejjj Pyscku zapomniałam Ci przesłać wyniki nasienia mojego męża... obiecuję, że prześle Ci jutro... w telefonie wpisałam sobie przypominacz... wybacz :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
samopoczucie nadal kijowe, a co do lekarza to mam zadzwonić za 2 tyg i się zapisać będą na październik bo nie ma narazie zapisów .. nam się nie spieszy więc poczekamy ... możesz mi kotek przesłać na maila te badania twojego męża ?

samopoczucie nadal kijowe, a co do lekarza to mam zadzwonić za 2 tyg i się zapisać będą na październik bo nie ma narazie zapisów .. nam się nie spieszy więc poczekamy ... możesz mi kotek przesłać na maila te badania twojego męża ?

Pyscku tak jak napisałam powyżej... całkowicie o tym zapomniałam... ale obiecuję jutro rano Ci prześle... :-)

Kochana ale idziecie do Kliniki Leczenia Niepłodności, czy do Twojego ginekologa????

Dobry Wszystkim :**
Nadrobilam Was i zaraz jade na miasto rachunki poplacic, wiec bede tu pozniej...
A jeszcze pojade ucalowac Mala i wroce do domu obiad robic ;-)
Milego dnia zycze ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry