• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuszeq dziekuje za to ze mi tak zyczysz , ja Tobie tez tego zycze a TY długo sie starasz?
powaznie Sun tez tak pisala ?, myslalam ze ja moze nawet przesadzam , ale pisalam wam to co czuje ...

Sun jesli moge zapytac co sobie pomyslalas i zrobilas jak zobaczylas 2 kreski ?

Ostatnia edycja:
Nicola będzie dobrze! Nie poddawaj się. Każda z nas, która stara/starała się tak długo przechodzi kryzysy. To normalne...

Wprawdzie pytanie nie było do mnie, ale napiszę Ci co ja czułam jak zobaczyłam po 14 miesiącach 2 kreski. Otóż stwierdziłam, że to na pewno pomyłka. Chwilę później byłam u lekarza, któremu próbowałam wmówić, że hormony mi się rozregulowały. Moja Pani doktor patrzyła na mnie jak na wariatkę :-p Kazała natychmiast zrobić betę, bo powiedziała że testy w tą stronę raczej się nie mylą...
Nie mogłam uwierzyć nawet wtedy gdy rozmawiałam z nią przez telefon. A powiedziała, że to ciąża na 100%, bo beta jest bardzo wysoka. Uwierzyłam chyba dopiero wtedy gdy miałam wynik w ręku... Choć ta nowina docierała do mnie przez kilka dni... :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry