• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No my chyba też będziemy chcieli wiedzieć co się urodzi, zresztą mój mąż tak jak Twój już dzisiaj się pytał kiedy jest szansa na sprawdzenie ;-)

Oboje obstawiamy chłopca... no ale jak będzie dziewczynka to też będzie super... :-)

Nie ja nie robiłam bety - tylko test ciążowy...

No ja muszę iść do gastrologa bo mam wrzody na jelicie grubym i przyjmuje leki i niestety gastrolog musi zadecydować co dalej...

reklama
Tak. Gdyby nie klinika leczenia niepłodności to nie byłabym w ciąży.
Moim poprzednim lekarzom skończyły się pomysły i zaczęli wspominać o in vitro.
W klinice nie zaproponowano nam tego nigdy...

Sun przyjmujesz jakieś leki?

Ostatnia edycja:
No ja też leczyłam się w Klinice od lutego... fakt zaciążyłam w m-c w którym kompletnie nie brałam leków, ani nie miałam monitoringu - ze względu na dwu-tygodniową chorobę (tzn. straszna biegunka) i zaraz po ustaniu choroby miałam owulkę i kochaliśmy się tylko 2 razy ale jak widać wszystko jest możliwe... Dzisiaj Pani gin powiedziała, że właśnie psychika odgrywa ogromną rolę... odsunęłam myśli od starań bo byłam tak chora, że nie byłam wtedy wstanie o tym myśleć i cykl uznałam za stracony... a tu jednak okazało się, ze fasolka zamieszkała w moim brzuszku :-)

Aga no dzisiaj przepisała mi luteine dopochwową... mąż mi jutro rano wykupi i zaczynam brać... ja mam takie uczucie jakbym miała dostać @ - nie jest to częste ale się zdarza i właśnie lutka ma mi w tym pomóc aby wyeliminować ból no i przyczynę :-) A ty coś bierzesz????

Ostatnia edycja:
Nicola ja brałam tak: clo (na pęcherzyki), lek na obniżenie cukru (gdyż wysoki cukier powodował,. że pęcherzyki były małe), na owulke zastrzyk, po owulce brałam duphaston i do tego biorę leki na wrzody jelita grubego.... Mój mąż przyjmował mucosolvan i androvit bo był lekki problem z lepkością... ale leki wszystko naprawiły :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry