• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun ja mam termin na 10.05. Będziemy razem rodzić :-p Mój maluch ma 7,1 mm.
A kolejne USG za 2 tygodnie :-D

P.S. Masz już mdłości? ;-)
Bo mnie mdłości dopadły w tamtym tygodniu. I z każdym dniem jest coraz ciężej. Poza tym ciągle jestem senna - śpię po 13-14 godzin dziennie... :baffled: Poza tym nic.

Ostatnia edycja:
Aga no właśnie nie mam - nic kompletnie. Jedymym objawem jaki mam to jak wstaje rano to jestem tak głodna że natychmiast muszę coś zjeść... i popołudniu muszę się zdrzemnąć..

U Ciebie na suwaczki jest termin ciąży z usg, tak????

Sun to dziękuj za to! Nic przyjemnego :baffled:
Nie, w suwaczku mam termin wynikający z ostatniej miesiączki.

P.S. Ja do niedawna też jadłam olbrzymie ilości. A teraz nie mam apetytu :(

No to współczuję mdłości.... nie jest wykluczone, że mnie jeszcze dopadną :-D I wiesz nie będę jakoś strasznie narzekała, bo dziecko jest moim marzeniem i zrobię dla niego wszystko :-)

reklama
Ja też mam trochę badań do zrobienia, ale w przyszłym tygodniu. A 01.10. wizyta. A w tym tygodniu mam jeszcze endokrynologa.

Co do płci - tak będziemy chcieli. Moje szczęście już by chciało wiedzieć. Już na pierwszej wizycie pytał Pani doktor czy długo będzie musiał czekać :-p Pani się tylko uśmiechnęła i powiedziała, że raczej do połowy ciąży ;-):-D Dla nas jest obojętne czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Ja czuję, że będzie chłopak, mój K. mówi że dziewczynka. Pożyjemy zobaczymy :tak:

Sun a ty robiłaś betę?
:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry