• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

milia dzieki wielkie to co piszesz ma sens , wiem ze sie powtarzam ale ta mysl ze nigdy nie bede mogla poczuc tego laskotu ruszajacego sie dziecka pod sercem mnie przeraza i doluje , tragedia . czemu to test takie trudne dziekuje Ci :**

reklama
nicola...daj sobie chwile czasu, bedzie dobrze! skoro u was fizycznie jest wszystko ok, to widocznie blokada psychiczna tak jak Fifka pisala...ale, ze latwo sie mowi "musisz wyluzowac i nie myslec " to nie znaczy, ze latwo to zrobic...
musisz nauczyc sie cierpliwosci!
ja tam wiem, ze bedzie OK! musi byc!!

a czy ktos wie, o ktorej Sun ma wizyte?

milia ale ja nie mysle naprawde , skupiam sie na czym innym , i to nie pomaga nie mysle o tym na codzien , codziennie wogole tylko jak sie zbliza @ , dzis jest 4 dzien jak jej nie ma a test wyszdl negatywnie nie wiem o co chodzi :(

Cześć dziewczynki :-)

Oficjalnie mogę powiedzieć, że dzidzia jest u mamusi w brzuszku :-)

Słyszeliśmy serduszko naszego maleństwa... płakaliśmy razem z mężem... usłyszeć bicie serca własnego dziecka - bezcenne :-)

Według ostatniej miesiączki to 7 tydz. i 1 dzień, a według usg 6 tydz. i 4 dzień... termin porodu na 09.05.2013r.

Aż nam się chcę krzyczeć z radości... mąż ciągle do mnie mówi, że on nadal w to nie wierzy... ale zawsze jak o tym mówi to ma łezki w oczach... :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry