reklama

Starania po raz pierwszy :)

Vin, no powinnas miec taki z 2 miejscami... Te owulacyjne drogie nie sa, a ktos wczesniej wspominal, ze dokladny pomiar temperatury ciala nie jest tak istotny jak to, czy widac skok.

reklama
Jak byłam ostatnio w aptece po ten, to nie mieli owulacyjnych, mieli tylko zwykłe elektroniczne do wyboru z twardą lub elastyczną końcówką i babka mi powiedziała, a ja głupio uwierzyłam, że ten z dokładnością 0,1 też może być.
Tak czy tak nie mieli innych, a ja chciałam mieć termometr...
Ale, że z tych moich pomiarów nic nie wynika... to chyba kupię drugi dokładniejszy. Nie wiem, zaczynam łapać dołka, że coś jest u mnie nie tak, że może nie mam owulacji albo była tego 15dc co byłam po imprezie albo już nie wiem... :(

Wez przestan :) Nawet jesli masz cykl bezowulacyjny, to tez wszystko si, bo to normalne :) Zreszta, obie mozemy zalozyc Klub Panikar, bo ja tez mam schize, ze mi te skoki temperatury zwiastuja Cos Strasznego.

kwiatuszku dzieki ;) a co do piersi... ja co miesiac mialam z tym ogromny problem bo rosly jak głupie i były bardzp przeczulone.. czasem brzuch bolala bardzo a czasem wcale.. ze sluzem widzialam na owulacje ze byl inny i tylko tym sie sugerowałam bo u nas nie było mowy o mierzeniu temp, bo wiedzialam ze w naszym przypadku to bez ssensu.. w tym cyklu byłam chora wiec miałam sluz plodny ok 10-14 pazdziernika ale i ok 27 (ale to juz była ciaża). chyba w nasza 3cia rocznice tak poszalelismy ;) piersi traducyjnie tydzien przed okresem.., sluz taki sam jak przed okresem bo zawsze miałam go troche wiecej ale suchy a potem robił sie brazowy i okres, kregosłup bolał jak zawsze, scięgna ciągnęły jak zawsze, zawsze przed okresem było mi słabo i teraz tez i to wszystko wiec uwierz mi.. zrobiłam test w 43 dc bo nie miałam zadnych objawów.. teraz widze ze tamte comiesieczne moze były bardziej wyostrzone no i smierdzi mi wszystko i tak juz mam od ok 2 tyg ale przed okresem tez mi sie czasem to zdazało wiec badz spokojna ;) uda sie ;)

Kat
Dopiero zauważyłam, że dziś masz 69ty dzień po ślubie. To zobowiązuje ;P więc już wiesz co robisz wieczorem ;P

o ratunku, 5 dni bez przytulanek i głupawka mi już odbija ;) Ale już tylko do jutra wytrwać :)

A daj mi spokoj z 69, toz to lipa straszna ;) Aczkolwiek moze, moze costam..

Uff, dobrze wiedziec, ze jest ktos inny oprocz mnie, co mu sie wszystko kojarzy ;)

Gdzie moj sluz, ja sie pytam?! GDZIE??? Susza jak byla, tak byla.

Edit:
vin, jak tak patrze na nasze wykresy, to one takie lekko uposledzone sa... ;)

Zreszta, obie mozemy zalozyc Klub Panikar, bo ja tez mam schize, ze mi te skoki temperatury zwiastuja Cos Strasznego.

Sat jak Ty masz skoki tempki to co ja mam powiedzieć... Jeszcze kilka pomiarów i z wykresu wyjdzie mi nietoperz :-D

do kitu z tym mierzeniem, chyba mam kijowy termometr, lepszy by był z dwa miejscami po przecinku. Chyba skupię się jednak na obserwacji śluzu i szyjki macicy (o ile uda mi się wyczaić jej wysokość, twardość oraz otwartość bo w tym temacie jestem zielona jak trawa na wiosnę)

reklama
Rozwalilas mnie tym nietoperzem :D Jak Wy chcecie mierzyc bez 2 miejsc po przecinku? :) Niby mozna, ale do dupy z czyms takim, sie mnie wydaje. Aczkolwiek sie nie znam zupelnie, no ale opinie mam ;)

Przysiegam, ze myslalam o Vin i Magdzie, jak jadlam:
photo1.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry