reklama

Starania po raz pierwszy :)

Co torbo, co torbo?! O Tobie tez myslalam, bo sie zastanawialam, czy lubisz, czy nie, a nie pamietalam ;)
Jak bede w PL w styczniu, to sie zastanowie, czy grzeczne bylyscie... ;)

ok cofam torbę :P grzeczna jestem :) jak aniołek z różkami 3837064_aniolek-z-rogami.jpg

"Święty Mikołaju

W tym roku.... "
:)

buahahaha aż ekran oplułam :-D

reklama
Magda, owocny czy nie, przynajmniej normalnie wyglada!!! I bede sie Ciebie sluchac, od jutra nie swiruje, jak sie obudze o 5 znowu. Znajac zycie, wlasnie sie nie obudze :D

Vin, ten Mikolaj to chyba prawoslawny wobec tego ;)

Jaaaa są gwiazdki na Alledrogo! Jaki czad.

Sat jakbym nie jadła muesli jabłek i innego szitu to przy mojej siedzącej pracy bym się już turlała zamiast chodzic :-)

Vin dobre to z tą odległością :-)

Eeee tam, w ciagu dnia wolno jesc, a nawet trzeba! Mi kolezanka do rozumu przemowila, no bo jak ja chce zachodzic, jak zywie sie jak 5-latek, wiec organizm jest w tryubie glodowym...? No, to zaczelam jesc. Ja tez siedze na dupsku 8.5h.

Po ile gwiazdki chodza na Alle?

Magda, dobrze, to odejme. Tajest. Jestes dla mnie autorytetem tutaj, bo ja pojecie mam bardzo metne... ;)

Mam zazdrosc wykresowa, ale spoko, to moj pierwszy i dopiero sie ucze. Reszta wykresu juz powinna byc si, a moja wdziecznosc do dziewczyn wspomagajacych wiedza jest ogromna :]

Eeee to nie jest zle, torba 130g w tej chwili w promoscji w Tesco za £2. No ale wysylke trzeba doliczyc z Alle, tak w sumie...

Kochane a ja tak z innej beczki sypnę pytanko :) tak świątecznie (bo święta się zbliżają) co kupujecie swoim mężom/partnerom pod choinkę ?? bo ja nie mam pojęcia ... najlepszym prezentem było by danie mu malutkich bodów co mam ukryte w szafce na "tą" dobrą okazję ... ale wątpię czy ona kiedyś nastąpi ...

Ależ mi się dziś nic nie chce, masakra :)
No dobra, może z wyjątkiem gwiazdek ;P

Wiecie co, to niesamowite jak wiele dziewczyn zalicza wpadkę przy pierwszym przypadkowym seksie bez zabezpieczenia,
a jak się chce zajść to wcale tak prosto nie jest... :)

reklama
Pyscku, wez sie!!! To czarnowidztwo to nu-nu!

Ja dzis o 5 rano (:-D) mialam zryw, zatem kupuje breloczek jakis klawy, bo nie ma przy kluczach do Trevora (nasz Nissan X-trail ale my nazywamy nasza "sluzbe". Zmywarka to Consuela. Byl jeszcze Stephen Gay, stephanosis znaczy, a ze ladny byl chlopak to uznalam, ze homoseksualista. stephen niestety wzial i postanowil zdechnac, albo go wywalilam jka Mufflona przytargalismy, bo to trujace - nie pamietam), zestaw DVD z krykietem z okreslonego sezonu, bo nie ma a marudzi oraz portfel z flaga i na same karty. Z flaga brytyjska znaczy, bo on lubi tak.

Vin, cos wiem na ten temat i owszem, niesamowite to jest. A jak sie czlowiek stara, to dupa blada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry