reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ufff... nie idzie za wami nadązyć ale nadrobiłam wszystkie zaleglości. Witam sie w ten pochmurny czwartek. Ja wczoraj mialam wizyte kontrolna u lekarza i w dosc dosadny sposób powiedział ze możemy sie starc. Zasugerował aby po @ pierwszy stosunek odbywać dopiero w dni płodne a w czesie między @ a dniami płodnymi partner niemial żadnych wytrysków( jak to ładniej ujoł pan dr zadnego rekodziała itp). także staramy sie "pełną parą" w tym cyklu mam wielka nadzieję. pozdrawiam
P.S Nowym ciężaróweczką gratuluję!!!! a no i przesyłać fluidki dla starczek :tak:
PS2 tez mam termometr do du.. ale nawet i do tego sie nie nadaje zamowilam sobie na allegroszu nowy

Ostatnia edycja:
reklama
a przesyłam ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ DUZO DUZO DUZO DUZO ;) I TRZYMAM ZA WAS KCIUKI ;)

Anulka, no nie zaszedl, nie zaszedl, ale Vin chyba tak ogolnie sugerowala, ze jakies fafarafa mozna by bylo;)

No kochana, nikt nie karze (kaze? nienawidze tego slowa!) Ci przesiedziec dnia na muesli i jabcach - a jak jesc slodycze, to najlepiej w ciagu dnia, bo zdazysz je spalic (napisala osoba, co wczoraj wsunela pizze i na deser garsciami pozerala gwiazdunie).

Sat ja wzięłabym wynik z 5 i zaczęła mierzyć właśnie wcześniej bez dodawania. Bo jednak niwelowanie sztucznie godziny jest słabszym pomysłem niż po prostu zmiana pory :) Chyba na Allegro zakupię sobie te gwiazdki :P

Sat,Vin - co to za wymysły z upośledzonym cyklem?! Chyba na gołe du*y muszę dać. Każda jest inna i inaczej to wygląda, mój ostatni wykres był meeeega obiecujący,a zakończył się @ :/

Ja też musiałam zdjęcie milkasów jabłkiem zagryźć, żeby się nie zaślinić :)

ech... seksić mi się chce...

btw, znacie to:
- czy można mieć seks na odległość?
- tak można, jeśli długość jest większa niż odległość ;P

A co do termometru, to wyczytałam 'gdzieś', ze skok owulacyjny jest o ok 0,2 od dnia poprzedniego i 0,5 od temperatury na początku cyklu.
No to mi się wydawało, że taki z jednym miejscem po przecinku wystarczy... no nic, kupię nowy i tyle.

Magda
a Twój wykres podziwiam i podziwam :)))

Izabela
i Tobie jak pięknie dziś tempka skoczyła

Ostatnia edycja:
Co torbo, co torbo?! O Tobie tez myslalam, bo sie zastanawialam, czy lubisz, czy nie, a nie pamietalam ;)
Jak bede w PL w styczniu, to sie zastanowie, czy grzeczne bylyscie... ;)

Magda, to bede chyba mierzyc o 5 i tyle... Najwyzej jak zaspie, to wtedy 6.30 i bede sobie odliczac. Nie bylo dnia od 2 tyg, zebym sie o tej 5 nie obudzila zreszta... A 5 to nie za wczesnie? No ale jak sie budze, to nic nie zrobie, bo jak napisalam, do 6.30 sie krece i wierce w lozku. Dziekuje!

Vin, ja tez podziwiam wykres Magdy, on taki ladny i jak normalny sie zachowuje, a nie plaska linia u Ciebie, a u mnie jakies EKG.

Ostatnia edycja:
reklama
Sat nie ma czy za wcześnie czy nie, tylko o której się budzisz. Jeśli będziesz mierzyć o 4 rano regularnie, to tez zauważysz trend, bo o to właśnie chodzi :) Ja zawsze jestem niegrzeczna :/ Bo grzeczne dziewczynki ida do nieba, a niegrzeczne mają raj na ziemi - proste! :)

Nie napatrzajcie się na wykres, bo jak widać z doświadczenia - Obserwacja cyklu - enpr.pl ostatni był mega piękny i doooopa z tego wyszła :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry