reklama

Starania po raz pierwszy :)

rastafarianka DZIEKUJE za fluidki

vinverde temka mi skoczyla ale juz opadła niekumama to czy owulka byla 14 dc? ehh..
Każda wpadka to wieki cud jak dlamnie bo człowiek tutaj niemoże zajsc a niektorzy raz chop siup i juz jest No kurde jakim cudem?:-(

Satchkat je też mam problemy co do godziny pomiaru dlatego niebardzo wierze w wiarygodnosc moich pomiatów. Wieczorem niemogę zasnąc w nocy budze sie po kilka razy i nad ranem tez niemoge spac
Zamowilam nowy termometr niedlugo powinien dotrzec

Pyscek co do prezentu dla M ja mam wszafce ukryte małe buciki jakby co sie udało WIERZE :-) że musi sie udac. Plan awaryjny to chce mu wykupic godzina lekcje jazdy na trolejkach(jakos tak) samochód do cwiczenia jazdy w poslizgu takie ma malutkie kleczka z tylu a tak to normalna yariska.

Limonka mi gin niezlecił zadnych badania jak narazie kazał sie starax a w grudni zrobi mi USG

Magda88 GRATULACJE kolejnego szczebelka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Magda
super :) gratulacje :) zawsze miło jak ktoś doceni Twój wkład pracy w coś i przy okazji podwyżka wskoczy ;P

Pozdrowienia z lotniska :)

A co do tych badań, to myślę, że gdyby nie to, że w tym roku mnie już kilka razy kuli na krew to też bym nalegała, żeby coś sprawdzili. Ale z tego co robiłam to wszystko jest całkiem ok, nawet TSH z tego co pamiętam było w normie, ale dokładnie wyniku nie pamiętam, bo któraś z Was tu pisała, że te normy to są od czapy... ale cóż, na pewno nic mi nie wystawało poza te okreśłloe w ramach.

Magda
Nie czytałaś co pisałam wcześniej widzę ;P
Lecę, dziś wracam do domku... i od razu na utęsknione przytulanie :) więc dziś wieczorem i jutro wątpię bym odpaliła nawet komputer :)

Wy to macie dobrze... Ale spoko, moze jutro tez pouzywam, tak dla picu i sportu, bo nie moje dni plodne sa zaginione i nic nie wskazuje na rychle ich pojawienie sie. Co za bubel z tych jajnikow, no! ;)

Vin, w takim razie zycze milego, owocnego weekendu :*

reklama
Magda_88 super! Gratuluję!
Vin niech ładnie igraszkuje z mężem :)
Sat ja przez Ciebie i Twoje gwiazdki tez zamówilam dwa opakowania na allegro:)

Ja dzisiaj dzwoniłam do mojej pani dr i w grudniu będzie chciała mnie na 2 dni położyć do szpitala na taka diagnostykę hormonalną, wtedy nie będę musiała za nic płacic:) A poza tym 2 dni temu odstawiłam dupka i czekam na okres. Wykres cyklu bardzo ciekawy:) Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry