reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aaaaa no to Ty musisz zdecydować :tak: powodzenia! A zięć dobrze, śmieje się całymi dniami że czasami zastanawiamy się czy wszystko z nim ok bo patrzy na nas i ryje :-D no i ma chyba adhd bo ani przez chwilę nie umie spokojnie poleżeć tylko skaczę i kręci się na wszystkie strony :dry: już jemy kaszkę, marchewkę i jabłuszko. Jedyny minus to strasznie mi ulewa i jest pod obserwacją lekarza a do tego ma prawdopodobnie alergię na mleko krowie..

A jak tam działania o moją synową? :>

Mam nadzieję że dziewczyny się nie obrażą.. To jest moja ulubiona fotka sprzed kilku dni: foto skasowane i takiego banana ma przez większość czasu :-D

Potem skasuję foto.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję :*

Ah to jest taki agencior że czasami nie umiem już za nim nadążyć.. a co dopiero będzie jak zacznie raczkować albo chodzić :szok: rodzina się śmieje żebyśmy już zaczynali wszystko zabezpieczać przed nim :-D

Też się doczekacie dzieciątek :* tylko każda musi poczekać na swoją kolej ale musicie w to wierzyć, że nie ma innej opcji! :tak:

Piękny jest :D i zus chłopak :D cieszę się że tak dużo już wcina niech rośnie i będzie zdrowiuśki :) a staranka o synową jakoś idą .. wczoraj pięknne II kreseczki na owu i gwałciłam chłopa dziś przez szkolenie nie mogłam zrobić testu ;/ ale po sluzie widze że owu pełną gębą :) wiec kapiel zaraz i bałamucimy mężusia :D a potem dogóry nogami :D wczoraj 30 min w górze a przed przed wczoraj 25 min :D pobijam swoje rekordy, ale dzis jak wytrzymam 15 min to bede dumna bo zmeczona jestem i padam na pysk .. ale mam nadzieję, że już niedługo powiem Ci że synowa w drodze :P
Bziaki dla Michałka :D :*:*:*:*

Dziewczyny prawda że mam przystojnego zięcia :D jeżeli któraś powie że nie to ma lanie po pupie od mnie !!! no !!!

Ostatnia edycja:
No to pięknie! :-) jak jest owu to działaj, idź gwałć meża :-D hehe ja do dzisiaj pamiętam jak po przytulankach leżałam z pupą i nogami w górze, ale zadziałało ;-) więc kochaniutka życzę Ci przede wszystkim przyjemnego gwałtu .. no i jakby coś to czekam na wieści a Michaś czeka na narzeczoną więc wiesz.. :*

Uciekaj do męża :tak:

No ja im dam powiedzieć że dziecko me jest brzydkie :-p przynajmniej dziewczyny przez grzeczność potwierdźcie że urodny po mamusiu hehe

uciekam uciekam bo padnieta to tylko prysznic szybki, gwałt i lulu :) bo jutro rano wstać ... Buzioki gwiazdki :*:*:* widze że wszystkie uciekły bzykać więc ja też uciekam :D hump%u00252520day%2520Sex-Cartoons-Cactus-Thrill.jpg

Dzień dobry :)

Jakoś słabo się dzisiaj czuję, coś mnie brzuch boli. Mam nadzieję, że to raczej problemy typowo brzuchowe, a nie okresowo. No i tempka na to nie wskazuje, więc wciąż mam pozytywne nastawienie :P

reklama
Laski, mam!!!!! Mam uśmiechnięta buźkę!!!! Rano był negatyw, ale coś mnie tknęło i nie piłam nic od 13, przyszliśmy do domu, nasikałam i bach! Jezus Maria, Kat jednak ma skoki LH!!!
Kurde, testy cyfrowe są jak najbardziej warte swojej ceny...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry