natkusia
Fanka BB :)
Aaaaa no to Ty musisz zdecydować
powodzenia! A zięć dobrze, śmieje się całymi dniami że czasami zastanawiamy się czy wszystko z nim ok bo patrzy na nas i ryje
no i ma chyba adhd bo ani przez chwilę nie umie spokojnie poleżeć tylko skaczę i kręci się na wszystkie strony
już jemy kaszkę, marchewkę i jabłuszko. Jedyny minus to strasznie mi ulewa i jest pod obserwacją lekarza a do tego ma prawdopodobnie alergię na mleko krowie..
A jak tam działania o moją synową? :>
Mam nadzieję że dziewczyny się nie obrażą.. To jest moja ulubiona fotka sprzed kilku dni: foto skasowane i takiego banana ma przez większość czasu
Potem skasuję foto.
powodzenia! A zięć dobrze, śmieje się całymi dniami że czasami zastanawiamy się czy wszystko z nim ok bo patrzy na nas i ryje
no i ma chyba adhd bo ani przez chwilę nie umie spokojnie poleżeć tylko skaczę i kręci się na wszystkie strony
już jemy kaszkę, marchewkę i jabłuszko. Jedyny minus to strasznie mi ulewa i jest pod obserwacją lekarza a do tego ma prawdopodobnie alergię na mleko krowie..A jak tam działania o moją synową? :>
Mam nadzieję że dziewczyny się nie obrażą.. To jest moja ulubiona fotka sprzed kilku dni: foto skasowane i takiego banana ma przez większość czasu

Potem skasuję foto.
Ostatnia edycja:
rodzina się śmieje żebyśmy już zaczynali wszystko zabezpieczać przed nim
przynajmniej dziewczyny przez grzeczność potwierdźcie że urodny po mamusiu hehe