reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek ale laska z Ciebie ;-) ten przystojniak to Twój mąż?
nie dałabym Ci więcej jak 20-21 lat.

tak to mój mąż :)

Pyscek, Ty to w ogóle małolata :D

hahaha :D noo wszyscy jak mnie nie znają dają mi przedział wiekowy 16 -18 :P

tak naprawdę mam 25 lat :D

Sat właśnie doczytałam ja tu głodna jak wilk a Ty takie propozycje walisz :dry: idę pizze sobie zrobić :-p O !

buahahaha :D ja bez dowodu z domu po % się nie ruszam nawet głupiego drinka nie mogę kupić ;/ to teraz się wycwaniłam i jak podchodze do kasy to odrazu rzucam przed nos dowód :D

uciekam kochane wstawiać pizze i oglądam bitwę na głosy - finał :D :D:D:D

Buziole :*******

Ostatnia edycja:
Pyscek miałam najpierw napisać, że 17 ale pomyślałam, że się obrazisz więc dodatłam kilka latek tak na wszelki wypadek :-D

Sat :rofl2: nadwaga chyba mi nie grozi, właśnie sprawdziłam i wyszło mi, że przy moim wzroście mogłabym ważyć 12 kg więcej i jeszcze bym się mieściła w normie więc namyśliłam się, dawaj te gwiazdki!

co do boboseksów to w tym cyklu nic nie zaskoczy więc zostają nam tylko sportoseksy :happy2:

chętnie też bym Was wstawiła jakieś foto do zgadywania wieku ale wiecie ile mam lat więc już "po ptokach" :dry:

buziole Pyscku, miłego wieczoru!!!!!

Ostatnia edycja:
O Ty! Chociaż ja też się zawsze pytałam, czy dać dowód, ale zazwyczaj się sprzedawcy/bar-ludzie nie zgadzali, jak sama oferowałam :(

Ja pizzę jadłam wczoraj. I przed-przedwczoraj. Zima idzie, trzeba zapasy robić ;)

Ja na chwilkę po bardzo męczącym dniu. Nadrobię zaległości później.
Pyscku ale lasencja z Ciebie! Hoho!:)
U mnie sernik kajmakowy w piekarniku. A ja właśnie dostałąm okresu, czyli nowy cykl przed nami:)

martuska, wobec tego życzę owocnego nowego cyklu i przesyłam (owulacyjne) fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No to widzisz Karola! Masz tu o: ************** ;)

Pyscku, życzę miłego pałaszowania i wieczoru! Ja oglądam The Big Bang Theory.

reklama
Temperatura spadła, ale skok nadal jest - nie rozumiem, nie ogarniam, ale może taka moja uroda :D Może też dlatego spadła, bo poszłam spać dopiero przed 2, więc przepisowe 3h przed testem.

Myślicie, żeby męża używać codziennie przez 3 dni czy co drugi dzień? Bo z tego, co czytałam, to zaleca się co drugi żeby armia była dojrzała... Oj nie wiem nie wiem :> Powiem Wam, że te cyfrowe cuda są warte swoich pieniędzy i jeśli ktoś męczy się z kreskami, to naprawdę warto zainwestować więcej. Wiem, że w Polsce są drogie, a szkoda :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry