reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sat no pięknie :) Na wykresie też tempka skoczyła,ale taki on zakręcony,ze trudniej się domyślić. Grunt,że uśmiechnięta buzia jest i boboseksy mają być! trzymam kciukasy.

Mi cały dzień jest mega wilgotno i czuję jajniki/macicę (nie wiem co dokładnie). Jeszcze kilka dni i się okaże :)

Eee laski, no przecież najpierw boboseksy, potem forum - w końcu trzeba się czymś zająć, jak już praktykuję postkoitalną jogę naścienną ;)

Dzięki za kciukasy, ja też za Was cały czas trzymam. Oby listopad był dla nas szczęśliwy - w końcu kończę 30 lat za 2.5 tyg, to prezent mogę sobie zrobić ;)

A jak już tak jesteśmy przy moim wieku, to dziś ojciec przyjaciółki, który widział mnie pierwszy raz, oznajmił że jestem urocza, drobniutka i mam 22 lata max :D Padłam. Dobre geny i chyba niedowidzi, bo z tą drobnością to bym nie przesadzała. Na standardy brytyjskie, to może i drobna...

Magda mnie też dziś z lewej strony mocno boli... :baffled:

Sat mam nadzieję, że los sprawi Ci super prezent :) ja urodziny mam 21 grudnia (powinnam urodzić się w marcu ale bardzo mi się śpieszyło na ten świat) więc gdyby się udało to by był mój najlepszy prezent urodzinowo/ gwiazdkowy ever.

Pyscek dawaj fotę, będziemy obstawiać :happy2:

a proszę bardzo :
diably2.gif zdjęcie usunięte :D

Ostatnia edycja:
Pyscek, Ty to w ogóle małolata :D

Karola, albo i prezentu nie dostaniesz, bo koniec świata nastąpi i tyle, o! ;) No, to życzę nam wszystkim starającym się prezentów urodzinowo-świątecznych... Amen.

Kto chcę gwiazdkę? :D Mam pół paczki. Byłam też w polskim sklepie i mogę się podzielić ogórkami, paluszkami Ptasie Mleczko. Prince Polo nie dam, bo kocham.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry