reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
karola1986-21 a ile płaciłas jesli moge spytac za Hiv, bilirubinę, ASPAT i ALAT.

Limonka sorry, że dopiero teraz odpisuje w tej sprawie ale nie zauważyłam tego pytania...

Hiv- 20 zł
Bilirubina- 7 zł
ASPAT- 7 zł
ALAT- 7 zł

toxo igM- 19zł
igG- 19zł
różyczka- 20zł
tsh- 15zł

trochę lipa, że tylko 2 mce są ważne te badania, nie wiem czy w dwa mce uda mi się zajść, raczej wątpliwa sprawa...

Magda no to gratulacje!! super sprawa z tym awansem :)

Vin majstruj, majstruj kochana ile się da w ten weekend :)

Martuska no to widzę, żę nie tylko ja utyję za sprawą Sat ( kupiłam 2 opakowania) :-D

hehe, coś te nietoperze plączą się po tym naszym forum, jeszcze trochę i jakiś Batman nam się tu pojawi :rofl2:

czekam na info od męża w sprawie egzaminu i wcinam ciasteczka zbożowe bo się mega denerwuje...

Ostatnia edycja:
Boże, teraz będzie wszystko na mnie... A jedzcie na zdrowie!!!! ;) Magnez w końcu, wit B i inne takie.

Martuska, widzę, że masz bardzo ciekawy wykres. Może jakiś klub założymy? ;)

karola1986-21 kurcze myslałam że droższe sa, a powiedzcie mi czy badałyście się pod wzgledem jakiś grzybów itp. bo tez słyszałam i moja koleżanka miała taki przypadek że trzy razy poroniła bo jakaś bakteria czy grzyb przez cały czas sie gnieździł i nie mogła zajść

Sat możemy założyć galerię dziwnych wykresów;)
Gwiazdkami podzielę się z M. bo on jeszcze sam niedawno mówił, że by zjadł. A to jest prawdziwy czekoladomaniak:)
Mnie właśnie strasznie zaczął boleć prawy jajnik, ale tak fatalnie...

Bry dziubaski :*

pyscku a mowilam ze zmienisz nastawienie i to mi sie podoba babo
a ja tez cykam n ps:) a najbardziej lubie gry na buzery
ja wczoraj grałam w a little big planet :D uwielbiam tą grę :D albo mario :P

Pyscek to się tuli teraz, więc nawet nie mam co do niej pisać ;P
oj zaraz się tulę :P na szkoleniu kochane dziś byłam jako kasjerka w supermarkecie no urwanie głowy od 13-20 :baffled: masakra ale przeżyłam, jutro od 10-14 :-p a potem jak się zdecyduję to przyjmią mnie na umowę zlecenie na miesiąc próbny ... ehh.. zobaczymy narazie po dzisiejszym dniu mam dość :-p za dużo jak na dziś odrazu tyle godz..
a teraz mąż kolacyjkę robi potem kąpiel i tulu :D kurde dziś przez tą pracę nie mogłam zrobić testu owu :dry: ale śluz jest aż za dobrze go czuję więc chyba dziś byłyby dwie grube krechy :P jutro zrobię teściora i zobacze co wyjdzie :D
łomatko ale się rozpisałam ...

Magda gratuluję awansu :-)

Pyscek kurcze dawno się nie odzywałaś a ja dawno tu nie wchodziłam.. widzę że zaczęłaś staranka :-) a co z pracą? Przecież pracowałaś? :>

Kochane tulić się z mężulkami :-) hihi .. a ja coraz częściej myśle o następnym dzieciątku ale NIE NIE! Zdecydowanie za wcześnie ale ciężko stłumić takie pragnienia..

Trzymam &&&&&&&&&&&&&& i myślę o Was :*

reklama
kochana pracowałam ale tylko przez miesiąc bo nie dałam rady przy deskach ... a teraz jakbym chciała po szkoleniu też na mc na zlecenie na kasie w supermarkecie, ale zastanawiam się czy cem czy nie cem :p a jak tam mój zięć ?? zdrowy ?? prosze o aktualną foteczke :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry