Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Po zeszlym 24-dniowym cyklu to ja nie wiem juz nic, takze wszystko mozliwe. Obawiam sie tylko, ze moge miec niski poziom LH przy owu i bedzie dupa; tak mysle, ze jedyny sposob na pewniaka to meza uzywac co 2 dni.
Hahahahahahahahahaha(...)haha! Magda, tu nie uzywaja Duphastonu, ba! - nie podtrzymuja ciazy. Zdaja sie calkowicie na Nature. Nie mozesz donosic, to nie mozesz donosic i koniec - coprawda ja bym w tym wypadku udala sie do Polszy do mojej Pani Malgosi i zrobila porzadek, ale nie zmienia to faktu, ze w UK jest masakra pod tym wzgledem. Tutaj ginekolog to specjalista i bez skierowania sie nie da
witam wszystkie dziś
ciągle jeszcze ziewam, nie wiem kto tak wcześnie budzik nastawił ?
limonka
Ja tez bez badań się staram, Zarówno ginek jak i internistka przekonali mnie, że nie ma co na zapas kuć żył.
Ale ja w tym roku już kilka badań krwi miałam, więc wiedzą mniej więcej jaki jest mój stan zdrowia.
A mój termometr dziś dla 'odmiany' znów pokazał 36,5....aaaaaa....
byłam wczoraj w dwóch aptekach i mają tylko takie z jedną cyferką po przecinku, a nie miałam czasu szukać więcej :/
Kat
Ten lubrykant co Ci napisałam to faktycznie nie używamy jako boborobik, tylko do zabaw różnego rodzaju
ale przyznam, że nigdy nie czytałam, że to szkodzi na ruchliwość żołnierzyków.
Vin, humor dzis ok, dziekuje. Jestem nieco sfrustrowana, bo nie mozemy znalezc domu - albo agenci wkrecaja ludziom, ze moga dostac kosmiczna kase za dom, a przychodzi do wyceny profesjonalnej i sie okazuje, ze jakies 50tys - srednio - jest za drogi w stosunku cena-wartosc. Oci*ieje.