reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Po zeszlym 24-dniowym cyklu to ja nie wiem juz nic, takze wszystko mozliwe. Obawiam sie tylko, ze moge miec niski poziom LH przy owu i bedzie dupa; tak mysle, ze jedyny sposob na pewniaka to meza uzywac co 2 dni.

Hahahahahahahahahaha(...)haha! Magda, tu nie uzywaja Duphastonu, ba! - nie podtrzymuja ciazy. Zdaja sie calkowicie na Nature. Nie mozesz donosic, to nie mozesz donosic i koniec - coprawda ja bym w tym wypadku udala sie do Polszy do mojej Pani Malgosi i zrobila porzadek, ale nie zmienia to faktu, ze w UK jest masakra pod tym wzgledem. Tutaj ginekolog to specjalista i bez skierowania sie nie da :)

witam wszystkie dziś :)
ciągle jeszcze ziewam, nie wiem kto tak wcześnie budzik nastawił ? :confused:

limonka
Ja tez bez badań się staram, Zarówno ginek jak i internistka przekonali mnie, że nie ma co na zapas kuć żył.
Ale ja w tym roku już kilka badań krwi miałam, więc wiedzą mniej więcej jaki jest mój stan zdrowia.

A mój termometr dziś dla 'odmiany' znów pokazał 36,5....aaaaaa....
byłam wczoraj w dwóch aptekach i mają tylko takie z jedną cyferką po przecinku, a nie miałam czasu szukać więcej :/

Kat
Ten lubrykant co Ci napisałam to faktycznie nie używamy jako boborobik, tylko do zabaw różnego rodzaju :)
ale przyznam, że nigdy nie czytałam, że to szkodzi na ruchliwość żołnierzyków.

Kat
No chyba nie mam wyboru :/
Jak dziś humor? mi się tak spać chce, że nie wiem jaki mam dziś jeszcze :)

Magda
dzięki za link, przyda się :)

Tak czy tak nowym termometrem zacznę już od nowego cyklu.

Ostatnia edycja:
reklama
Vin, humor dzis ok, dziekuje. Jestem nieco sfrustrowana, bo nie mozemy znalezc domu - albo agenci wkrecaja ludziom, ze moga dostac kosmiczna kase za dom, a przychodzi do wyceny profesjonalnej i sie okazuje, ze jakies 50tys - srednio - jest za drogi w stosunku cena-wartosc. Oci*ieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry