reklama

Starania po raz pierwszy :)

Vin ja testowałam od 9dc i najpierw nie było jej wcale, a jakoś tak w 14dc pojawiła się lekka kreska, potem 2 dni mocnej krechy,której nigdy nie doświadczyłam jak dotąd :)

reklama
Ha ! dziś przyszły mi testy owulacyjne :) i zrobiłam jeden tzn. pierwszy - pomyślałam że głupio tak zacząć robić bo mam 13 dzień cyklu a powinnam wcześniej zacząć działać, ale mówię co mi tam ... i tak wyjdzie I krecha więc może owu już była a tu II krechy w szoku byłam, wiedziały kiedy przyjść :-p więc jak wróciliśmy od rodziców zagoniłam męża do łazienki na szybki prysznic a potem zgwałciłam go :-D i do góry nogami leżałam - boże 30 min :P bo się zagrałam na psp aby czas szybciej zleciał ... masakra ... przed wczoraj też i 25 min dogóry nogami a dziś 30 jutro powtarzam test owu i jak beda mocniejsze krechy to molestuje chłopa :-D chociaż jak będzie jedna to i tak gwałcę :) haha ... oj oby się udało ... :-)

Hehehehehe Pyscku, zabiłaś mnie tym PSP :D

Ej ej, a ten... no...bo ja się posłuchałam i męża użyłam... I ten supermega magczny lubrykant wypróbowaliśmy, bo nigdy nic nie wiadomo i kurde balans, rewelacja - tylko że ma parabeny, cholera jasna!!!! ;)

no pięknie Pyscku :) to miłego turlania się w łóżeczku :)

A w co grywasz na PSP? ja głównie w różnego rodzaju logiczne, lub strategiczne jak np trzeba tak wieże ustawić by jak najmniej czołgów przejechało na drugi koniec planszy :) raz jak grałam i mój M zaczął się do mnie dobierać, to próbowałam go zignorować, ale po niecałych 2 minutach się poddałam, bo nie byłam w stanie się skupić na grze ;P
Ale przyznam, że ostatni miesiąc leży i się kurzy, bo zaopatrzyliśmy się w 3DS :)))

A co do lubrykantów, nie używam takich do boboseksu, tylko zwyczajnego durex play massage 2in1... i przyznam, że rewelacyjny do zabaw w łóżku :)

witam drogie panie:-) Mam na imie Monika mam 27 lat i 1 ciąża przede mną powiedzcie mi czy robiłyscie jakieś badania czy jedziecie z koksem bez i jak tylko coś juz sie tam pojawi to bedziecie robić. Ja jestem na etapie badań takich podstawowych typu grupa krwi morfologia tarczyca jeszcze musze zrobic toxy i hcv tak zaleciła gin. jak było u was?

reklama
Dobry!!! Wesolego piatku!!!

Witaj limonko - ja jade z koksem, bo w cudnym kraju, w ktorym mieszkam, nie bawia sie w zadne badania.

Viniacz, te zwyczajne lubrykanty moga byc szkodliwe dla spermy, a ten co mam jest nasladuje sluz plodny i trzeba go aplikowac takim *******nikiem (pelen romantyzm przy prokreacji, a jak) powiem Wam, ze fajny w sumie jest, tylko ze mojej owulacji ni widu ni slychu, jak zawsze ;)

Tego wiesiola tak na wszelki wypadek przestane brac w 14dc, bo a nuz bede jajo skladac bezobjawowo i pozniej bedzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry