reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam się i ja już po pracy:)
Magda_88 super! Mi też chodzi po głowie jakiś taki weekend ale jakoś mobilizacji brak. I na co w końcu się zdecydowałaś?
Katherinne a jak dzisiejszy test? Robiłaś może?
Anulka_szn to czekamy na wynik jutrzejszego testu!
Vin dalej trzymamy kciuki!
Sat skąd ja znam ten problem. Mój to jeszcze jak zasypia to się drapie a to mnie tak strasznie drażni:)

U mnie temp bez zmian, test owu dalej pozytywny. O godz. 18.20 wizyta i monitoring;) Dzisiaj powinien mieć ok. 18 mm ten większy pęcherzyk.

Magda no właśnie grzecznie biorę Luteinę i czekam na @. W poprzednim cyklu @ przyszła w 6 dniu brania Lutki. Zobaczymy jak będzie tym razem.

powiedzcie mi kobitki, bierzecie sam kwas foliowy czy jakieś zestawy witamin? Coś konkretnego możecie mi polecić?

witaski :D
boże jak dobrze że już w domu dziś taki sajgon w sklepie że ludzi wszystkich wypuścili na zakupy z samymi 100 zł :angry: i weź tu bądź mądry i wydawaj ... myślałam że wszystkich pozabijam , ale musiałam oczywiście się uśmiechać i być kulturalna :crazy::angry::angry: jeszcze leje się ze mnie i nie było czasu wyjśc do wc :angry:
a Wam jak minął dzionek ??

Pyscek mnie dobija moja praca, a raczej jej nawał i goniące terminy. Korpo mnie kiedyś zabije... W jakim sklepie Ty pracujesz?

Karo ja biorę folik :)

Ostatnia edycja:
Ja zostaje copywriterem, nienawidze swojej pracy, czekam na sobotni sik poranny (ew. wtorkowy), a zre Pregnacare Conception z magicznymi ziolami i korzeniami. Normalne witaminy tez ma, w tym duzo D, ktorej tu brakuje (zestawy ciazowe maja D razemz folia, znaczy k. foliowym). Tylko uwazaj, bo wit A nie mozna za bardzo powyzej tego, co jest potrzebne do zdrowej rownowagi.

Ja biorę Centrum Materna ale to moja endo mi poleciła z racji na dużą dawkę jodu wskazaną przy moim poprzednim TSH. Pomiesiący brania TSH spadło z prawie 4 do 1,93. Jest wersja z kwasami DHA od razu ale ostatnio jej nie było i kupiłam zwykła. A sam kwas foliowy bierze mój M. Już za chwilę wychodzę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry