Dobry po małej przerwie, trochę mnie mały przestraszył bo aktywność jego spadła tak o 30 % i się martwiłam, ale dziś dobrze, do ginki zadzwoniłam, powiedziała, że wszystko w porządku, że zdarzy się że dziecko jest mniej ruchliwe i autentycznie po zakończonej rozmowie z ginką, mały jakby wyczuł, że się poskarżyłam, bo skopał mnie serią bardzo mocnych kopniaków w podbrzusze i pęcherz. Mądraliński a tatuś dumny mówi do mnie "widzisz, dostajesz kopniaki bo się martwisz. Ale mam mądrego syna!"
Uwaga teraz mega multicytat, nie przerazić się!
no tak czasami bywa z telefonami

) mi tez sie zdarzyło do samej sluchawki gadać

)
A to jak nowy make-up zrobisz do dołącz fotę

) zobaczymy twojemdzieło.
ja lubie sie malować ale jak gdziesz wychodze a tak to mi sie nie chce, wole gotować to mnie odpręża i piec , a jeszcze bardziej jeść

))
Makeup będzie dziś na pewno, zdjęcie dam, wczoraj leń, trochę senna no i mały, ale dziś tak będzie
Zgłodniałam

nie ma to jak pomidorek z mozzarella

dziś to konia z kopytami bym zjadła
A czy jak Ci zostało podzielisz się, bo ja uwielbiam pomidory z mozarellą octem winnym i sosem sojowym, mniam!
Wróciłam właśnie z kościoła ;O Załatwiałam nauki do bierzmowania

Ksiądz jest w porządku muszę tylko przypomnieć sobie jakieś najważniejsze formułki i we wrześniu do bierzmowania idę

Myślałam , że gorzej będzie
No i jak Ci tam idzie przygotowania idą? Umiesz te przykazania już?
A ja mam bigos mój dzisiaj robił
Wogóle czuje sie tragicznie czuje sie jak poturbowany kurczak
Przestańcie robić tego bigosa bo normalnie teścia pośle do sklepu!!!
Jak się kochana dziś czujesz?
wszystko mnie boli, senna jestem, słabo mi jakoś
Odpoczywać, do wyra! Niech małż lata koło Ciebie :-)
Cześć :-)
Dopiero mam czas, że by zajrzeć do was bo od rana pilnowałam siostry ciotecznej i jutro też pilnuję.
Ale naskrobałyście nie dam rady nadrobić przejże tylko parę ostatnich stron ;-).
Ael przepiękny brzuszek :-).
Dobra jednak nie nadrobię bo Ł wrócił z pracy ;-)
No u mnie na jutro wypada @ i zobaczymy co to będzie jak na razie to tylko rano przez sekundę miałam ból w podbrzuszu ale zaraz miną i nic więcej. Więc cierpliwie czekam
A dziękować za miłe słowa. Ja kciuki trzymam za Ciebie jak będziesz robiła test :-)
śliczny brzunio ael a jaka ladna bluzeczka a moze masz jakies stare co nie nosisz to moze mi sprzedasz ;-)
p.s. wspołczuje kolezanki <głaszcze> dobrze ze technika idzie do przodu ...
Oj kobito ja mam taki deficyt ubraniowy, ostatnią bluzkę co sobie kupiłam to jeszcze chyba w maju

A tak nic kompletnie

A koleżanka leży na patologii, dostała już jeden zastrzyk, jutro drugi, mówi że mała się wygina we wszystkie strony.
przezierność karkowa w normie 1,1mm serduszko bije 173 na minute dzwiek niesamowity :-) kosmowka cala jama bez cech oddzielania ;-) rączki 2 nozki 2 polkule mozgowe 2 watroba zoladek i pecherz tez widzialam ;-) przeplyw krwi dziecka w żyłach dobry ;-) dzidzia na poczatku spala caly czas z kciukiem w buzi i nosek nie zbadany tzn kosc nosowa a pozniej po badaniu zyl sie obudzil/la i fikac zaczol/a ;-) i niestety płci nieznam jeszcze ale zdrowe ;-) i sliczne te ostatnie zdjecie co mi zrobil przeszedl na 3 d ;-)
Zobacz załącznik 382046przeziernosc
Zobacz załącznik 382047badanieprzeplywu krwi w zylach
Zobacz załącznik 3820492d lezy i spi i ssa kciuka
Zobacz załącznik 382048 3d
Cudeńko malutkie, buzi od cioci Asi :* :* :* :* :* :*
Wiem, wiem... Mi się dzisiaj śnił bordowy wózek... Mąż mówi, że to może być przepowiednia czy będziemy mieć córkę czy synka

Jak myślicie? Bordo? Chyba bardziej na dziewczynkę
A tam bardziej na dziewczynkę, bordo może być nawet u chłopca, wiec musisz kochana poczekać do następnego usg :-)
Kardiolog mi powiedział, że mogę rodzić SN

juuupiii
No to bardzo fajnie. Tylko teraz dbaj o siebie :-)
Atanku śliczny dzidziuś :-) co będzie to będzie, najważniejsze, że całe i zdrowe :-) gratuluje, pewnie jesteś dużo spokojniejsza. Ja też już chce mieć za sobą te dokładniejsze badania bo czasami zaczynam takie rzeczy sobie wkręcać, że o mało co nie zwariuje...
Spokojnie, jak dotąd kochana było wszystko dobrze, to przy badaniu połówkowym będzie wszystko dobrze :-)
Trzeba spróbować

Trzymam kciuki :*
Ja powoli mykam do łóżeczka... z kaszlem i katarem, pewnie i z gorączką... Dobrej nocy :*
Herbatka z cytrynką i niech małż wygrzewa
Ty szczęściaro, rzadko zdarzają się takie przypadki, że kobiety tak wcześnie wyczuwają kopniaki. Gratuluje kochana

Będzie silny chłopaczek

No ale poczekaj po 20 tygodniu jak zacznie tańcować na Twoich żeberkach
Witam dziewczyny

Jestem tu nowa ale od jakiegoś czasu męczy mnie fakt że nie mogę ujrzeć 2 kreseczek na teście. O dzidziusia staramy się od 9 miesięcy i nic...

Jestem po 3 operacjach jajników ale lekrze mówią że teraz jest ok...że ciąża jest możliwa hormony wporządku cykl regularny a ciąży jak nie było tak nie ma. Mam 23 lata i bardzo chciałabym zacząć rosnąc

Pozdrawiam wszystkie starające się
Witam serdecznie i życzę szybkiego zafasolkowania. Powiedz jakie to były operacje i co przyczyniło się do ich zrobienia? Masz 23 lata to jeszcze nie dużo. Znajdziesz tutaj dziewczyny starsze i sporo dłużej się starające więc skorzystaj z ich wiedzy i porad, naprawdę pomagają :-)
A jak borykam się z trudem zakupienia garów!!! Chciałam takie maksymalnie do 400 zł no i żeby z zewnątrz były kolorowe tak jak np. te
Elo 7 częściowy kpl. garnków LIMONE KRAKÓW (1744470998) - Aukcje internetowe Allegro niby wszytsko mi w nich pasuje ale nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat grubości dna lub wagi garnków a chciałabym z takich porządniejszych.
Kochana radzę Ci się wybrać do sklepu i tam zobaczyć. Niestety ale jeśli będziesz chciała porządne garnki z grubym dnem, najlepsze są te emaliowane na biało od środka garnka, ale komplety są bardzo drogie. Wiem, że sama sobie kiedyś takowe sprawie.
Ja nie mam nadal @ a w nocy się budziłam bo miałam takie nieprzyjemne bóle brzucha, nie były silne ale takie nie wiadomo co, i jkoś piersi mnie bolą jutro z rana robie test , jak znowu wyjdzie nagatywnie to niewiem co mi jest.
Dziewczyny czy chodzicie do gina prywatnie czy państwowo ????
Oj kochana teścik teścik się kłania!
Ja chodzę prywatnie, bo mi polecono dobrą ginkę, poza tym wolałam nie czekać na termin i móc np. w każdej chwili zobaczyć się z moją lekarką.
ja tak samo - jak mam okres to dostaje normalnie ADHD he he latam jak szalona i piore, sprzatam.. na tylku usiedziec nie moge

zreszta ja w ogole jestem bardzo energiczna osoba i sie smieje maz ze szwagrem ze mam zakaz kofeiny i energetykow bo nie wytrzymaja ze mna hehehe
bardzo pocieszylas mnie z ta tarczyca, jednak nie taki diabel straszny jak go maluja.. ciekawa jestem jak u mnie to wyglada bo ja problemow z waga nie mam (cale zycie mega szczupla) jedynie stopy zimne mam bardzo czesto, czasem trzesa mi sie rece albo czuje migotanie serca bez powodow.. ale w sumie 1,5 roku temu mialam operacje (ale nic zwiazanego z tarczyca czy hormonami) i robilam szereg badan, wyniki mam wszystkie idealne i co roku robie sobie takie generalne badnia zeby zobaczyc jak tam moj oranizm sie trzyma i wyniki tez ok... a po op nic mi nie powiedziano na temat problemu z sercem w jakikolwiek sposob wiec chyba wszytsko ok.. fakt ze hormonow nigdy nie badalam i tu moge sie zaskoczyc no ale mam nadzieje ze wielkich odchylow nie bedzie i da sie to szybko uregulowac

co do jodu, ja wychowana nad morzem wiec jodu wdychalam cale zycie
Jak ja dostawałam okres to pierwszy dzień umierałam

...ale kiedy to było XD
Kochana ja mam niedoczynność tarczycy, żyję dobrze się mam a mały zdrowo rośnie w brzuszku. Więc naprawdę minimalne odchyły w wynikach tarczycy nie są praktycznie żadną przeszkodą w zajściu w ciążę.
A jeśli faktycznie wyjdzie Ci mała nadczynność to bardzo dobrze, że mieszkasz nad morzem :-)
neciuszka: ja tez sie zmagam z wagą i jak sie nie pilnuje to zaraz tyje

) ale ja uwielbiam jeśći koham słodycze i ciasta.
Przed slubem czyli od stycznia do czerwca schudłam 7 kg - byłam na diecie garściowej i prowadziłam na necie dziennik kalorii, cwiczyłam tylko jeden miesica- do miesiaczki jak zawsze bo po już nie mogę sie od nowa zebrac. Posluibie sobie odpusciłam i 3- 4 przytyłam ale teraz sie tym nie przejmuje jak zajde w ciaze i urodze to poptem o tym pomysle

)
Ooooj kobitki, jak która 60-70kilowa dziewczyna powie mi, że jest gruba to normalne ściągnę pasa z mojego i zdzielę po tyłeczkach.
Co wy wiecie o nadwadze!
Ciąg dalszy w następnym poście! (nie krzyczeć, że podwójnie, no ja muuuuuuszę!)